marcotapanihietala Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 cus lidi , uz dlouho hraju cod6 a jsem spokojeny ale před týdnem sem pustil server a naslo to naky kde bylo vsechno zrychlene, takze ze 60lvl sem byl na 2 min 70lvl a všechny výzvy hotový. den mě to bavylo ale teď nemam co hrát. Dá se to ňák resetovat diky.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Jep Vymaž playerstats. Napíš do jútub - how ro reset rank in mw2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcotapanihietala Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ok dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 zbytecný najdi si ve hre prestige mod a jedes znova uz mam 70lvl asi po treti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 zbytecný najdi si ve hre prestige mod a jedes znova uz mam 70lvl asi po treti :) přesně tak, výhodou MW2 je to, že můžeš resetovat prestiže...změní se ti ikonka u levelu a začínáš od znova ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 todle je výhoda už od CoD4(aspon na PS3 to tak je) ale on píše "za chvili mě to již nebavilo" to muže znamenat že máš už posledni prestige... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 urcite byl na hacklym serveru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.