mirdase Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Hoj lidi od kdy se to bude dát hrát po netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Hoj lidi od kdy se to bude dát hrát po netu ? pokud máš origo.tak můžeš ted hned.pokud ne?tak bych to moc neriskoval.až bude v databázi v abgxku.tak to nechat v něm projet at víš co..pokud máš LT+ tak bych to zkusil.ale já byych to i přesto neriskoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 mám nejnovější flash tak by nemusel být problém ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 mám nejnovější flash tak by nemusel být problém ne :) záleží na tobě,já mít LT+ tak bych to zkusil.ale zase pak nechci.abys si mě honnil po poli z xkem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.