CharakterCZ Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ahoj, jsem lama, co si koupila datový kabel k boxu na přenos z PC na HDD a opačně. Poraďte mi prosím, jak mám stáhnout hru na HDD a jak jí potom spustím? Musím nějak upravit boxe? Děkuji za odpověď a za jakoukoliv radu :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ano musis mat JTagnutu konzolu...inak palit na DVD+R DL a potom si mozes aj nainstalovat na xboxHDD. http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CharakterCZ Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Děkuji za odpověď, asi bych ho teda flashnul :-D .... víš jak se to dělá? Zkusil bych to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Na flash existují po internetu návody (převážně anglicky), ale nemysli si, že je to něco triviálního. Musíš xbox rozebrat, připojit mechaniku k počítači, použít určitým způsobem určitý software... Jestli elektronice rozumíš, tak se po tom podívej, jinak bych to nedoporučoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Děkuji za odpověď, asi bych ho teda flashnul :-D .... víš jak se to dělá? Zkusil bych to :-) Ale flash a JTag nie je to iste. Na Jtag si myslim, ze nemas konzolu. A o Jtag ti ide, ak sa nemylim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CharakterCZ Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ale flash a JTag nie je to iste. Na Jtag si myslim, ze nemas konzolu. A o Jtag ti ide, ak sa nemylim. Já vím, četl jsem o JTagu a konzoli na to bohužel nemám :-( .... nezbývá mi bohužel nic jinýho, než flash :-( .... ale trožku se toho bojím, jakou mám šanci, že znefunkčnim xbox? Nebo je flash 100%? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 když budes postupovat podle navodu tak se ti to povede hlavne nejdriv musis vycist dvd key pak teprv tam muzes nahrat upraveny fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CharakterCZ Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 když budes postupovat podle navodu tak se ti to povede hlavne nejdriv musis vycist dvd key pak teprv tam muzes nahrat upraveny fw Ty už jsi to někdy dělal že? :-) .... Nemáš prosím Tě nějaký odkaz na návod? A kde vygeneruji upravený FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Už jsi to zkoušel otevřít ? Už víš co máš za mechaniku ? Máš SATA řadič, co si s ní rozumí ? Pak se dá dohledat tutoriál a SW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CharakterCZ Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Už jsi to zkoušel otevřít ?Už víš co máš za mechaniku ? Máš SATA řadič, co si s ní rozumí ? Pak se dá dohledat tutoriál a SW... Nezkoušel, dneska to mám v plánu, doufám, že nic nepomrvim :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CharakterCZ Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ještě jeden dotaz, když pak stáhnu hru z netu, tak jí musím vypálit na DVD+R a jakým programem?? A musejí se pak ty hry nějak upravovat před vypálením? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Musíš pálit na DVD+R DL (dvouvrstvý dvdčko) a je dobrý to ještě projet programem ABGX tady jsou o kontrolování her hezký články: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CharakterCZ
Ahoj, jsem lama, co si koupila datový kabel k boxu na přenos z PC na HDD a opačně. Poraďte mi prosím, jak mám stáhnout hru na HDD a jak jí potom spustím? Musím nějak upravit boxe? Děkuji za odpověď a za jakoukoliv radu :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts