Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

PRO ZAČÁTEČNÍKY

OBSAH:

• Balení
    • Arcade
    • Premium
    • Elite

[*]Xbox 360 SLIM

[*]Revize

[*]Paměť

[*]Natal (Kinect)

[*]Poruchovost

• Chybové kody

[*]DashBoard

[*]Jak hrát stažené hry?

• Flash
    • Vypálení hry
    • Kontrola ISO obrazu
    • Patchování her
    • Demo hry

[*]XBOX LIVE

• Poplatky
    • BAN

[*]Podporované formáty

[*]OBRAZ

Balení

V tuto chvíli jsou na trhu tři, respektive dvě (Pro se už nová téměř neprodává, takže na ní můžete narazit jen v bazarech) verze balení XBOXu 360 a to Aracade (základní) a Elite. Ještě existuje jedno balení s označením CORE, tuto verzi nahradila novejší verze Arcade.

Výjmečně se vydávají i limitované edice (CoD6: MW2, Forza 3 ...), které mají 250 GB HDD a příslušenství jako Elite verze.

Pozn.: Headset funguje jen pro komunikaci s ostatními hráči během online hraní

Odkrýt skrytý obsah
  • Odpovědi 216
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno
  KuKu napsal:
heh, pekny, ja jsem na takovyhle veci puntickar a tohle se mi moc libi..

Dík ;)

DarkTemplar napsal:
počuj .. nečítal som to celé ..

Máš to pekné ..

Ale napr. dočítal som sa že Jasper má zabudovanú 512mb pamäť .. zajímavé je , že mám Arcade Jasper ( ten má zabudovanú 256mb pamäťovku ) ..

A ešte že Falcon sa neprehrieva .. to je podľa mňa blbosť .. nemôžeš to takto napísať ;)

Koukal jsem na alzu a tam maj, že má 512 MB, odkud to máš ty? Třeba tam maj chybu ... http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-arcade-edition-d133069.htm

S tim Falconem, myslíš, že bude lepší, když napíšu, že je mín poruchovej?

//EDIT: OK, doplnim, že dělaj 512/256 :D

Odesláno
  DarkTemplar napsal:
počuj .. nečítal som to celé ..

Máš to pekné ..

Ale napr. dočítal som sa že Jasper má zabudovanú 512mb pamäť .. zajímavé je , že mám Arcade Jasper ( ten má zabudovanú 256mb pamäťovku ) ..

A ešte že Falcon sa neprehrieva .. to je podľa mňa blbosť .. nemôžeš to takto napísať ;)

já měl jaspera s 512mb ... takže dělaj asi obě verze

Odesláno
  KuKu napsal:
Vypálení stažené hry

Doporučuje se vypalovat na DVD+DL od značky Verbatim (S některými jinými značkami má Xbox problémi ) -> má tam být problémY!!!

rychlostá 2,4 -> nechápu.. :P

Tu první chybu mi nic neomlouvá :D Tam se neni na co vymluvit :lol: :sorry:

Ta druhá ... překlep

Kdybych to viděl na papíře, tak mi do dá facku, ale takhle se to strašně lehce prehlídne

Žádný připomínky týkající se obsahu (až na gramaticky chyby :D) ... takže je to použitelný? :wohow:

//EDIT: Já za to nemůžu! :lol:

Odesláno

Přes HRU

• Stačí si jen sehnat nějakou hru ve které je i update, například Call of Duty 6 Modern warfare 2 (Samozřejmě se update ve hře neauktualizuje (:lol:), takže za čas bude tento update nesmyslný ...)

-----------------------------------------------------------------------------------

POZNAMKA: V kazdej hre je dashboard, ktory je potrebny na tu hru! Preto su napr. wave4, pretoze je v tej hre dash 8498...vo wave5 (L4D2) je uz 8507.

Ale kedze je na nete uz 8955, tak s tym problem nebude.

rockroad napsal:
je to moc pekne udelane

ale treba ja mam Jasper bez pameti cim to muze byt? :D

Iba ARCADE v revizii Jasper ma vnutornu pamat! Ked mas ELITE, tak mas v baleni HDD!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu