Em3R Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Pokračovaní starého topicu.. Už žádné ovladače a mačkání tlačítek, hry se budou hrát celým tělem a ovládat hlasem. Pohyby těla včetně mimiky obličeje snímají kamery, citlivý mikrofon pak čeká na povely. Na ovládání her pohybem už postavilo obrovský úspěch Nintendo se svou konzolí Wii, ale Microsoft jde se svým Natalem ještě o krok dál – uživatel nemusí mít v rukou žádné ovladače a do hry zapojí celé tělo. Samozřejmě má to i nevýhodu v podobě absence zpětné vazby.zdroj živě.cz Co už je jasné ? - nebude to pevně vsazené v xboxu bude to volně koupitelné příslušenství - bude to nejspíše menčí než se čekalo (viz. obrázky) Fotky: (vystřižky z videa neberte to moc vážně) pár videii: [url]http://www.youtube.com/watch?v=gqxV8k8vzqg&feature=player_embedded[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=73OBjO1HYOc&feature=related[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=B2r9cKjNQe4&feature=fvw[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=lytYvxNrH1s&NR=1[/url] Natal v akci: http://www.eurogamer.cz/videos/eurogamer-si-hraje-s-natal Release Date: Konec Roku 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 tak na to se moc těším :wohow: to bude prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Taky se moc těším, to bude zase něco jinýho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Taky se moc těším, to bude zase něco jinýho :cheesygrin: právě... si představ jak před tím skákáš jako ta žena na posledním obrázku :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: to si zasportuješ :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 no jenom doufam ze to nebude moc jako Wii.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 masark jestli to bude fungovat aspon tak dobře jak wii i když nemůžeme čekat využítí všech typů her že? :) EDIT: no to už nebudou ovladačem rozbité plazmy ... ted to budou obtisknuté pěsti a nohy v tv :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 bude to horsi jak wii... wii ma aspon ovladace... hrani FPS bez ovladacu proste nepujde... tahle chujovinka podle me dopadne jak Eye Toy os Sony... Mrkvosoft to vychvaluje do nebes, a jen jak jsem videl jak clovek co hral na tom HL2 mel problemy tak mi bylo zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Tak na to jsem opravdu zvědav! hlavně na funkčnost, princip a cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 no třeba u fify to budu běhat po obýváku a občas si i vystřelím na branku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 bude to horsi jak wii... wii ma aspon ovladace... hrani FPS bez ovladacu proste nepujde... tahle chujovinka podle me dopadne jak Eye Toy os Sony... Mrkvosoft to vychvaluje do nebes, a jen jak jsem videl jak clovek co hral na tom HL2 mel problemy tak mi bylo zle... však pro fps to není určené :roll: fps se nehrajou moc dobře ani na wii :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 bude to horsi jak wii... wii ma aspon ovladace... hrani FPS bez ovladacu proste nepujde... tahle chujovinka podle me dopadne jak Eye Toy os Sony... Mrkvosoft to vychvaluje do nebes, a jen jak jsem videl jak clovek co hral na tom HL2 mel problemy tak mi bylo zle... no néé to určitě wii je wii a xbox je xbox.. toto bude spíše na párty a zábavu s kamarády já to určitě využiju :wohow: /těším se třeba na box a ruzné sportovní hry určitě to bude spestření hraní než jen sedět za ovladačem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 tak to ja si radeji po cipernem dni zasednu do kresla, s ovladacem v ruce a zaparim si, nezli nekde kopat do tv :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jestli to fakt vyjde a nejakej vyvojar udela hru na styl tohodle: http://www.youtube.com/watch?v=4bekQU9l8hk tak v japonsku stoupne prodej X360 minimalne o 100%... a ja bych si asi poridil X360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jestli to fakt vyjde a nejakej vyvojar udela hru na styl tohodle: http://www.youtube.com/watch?v=4bekQU9l8hk tak v japonsku stoupne prodej X360 minimalne o 100%... a ja bych si asi poridil X360... hey taky bych to bral :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 nikdo neví ale podle mě určitě xbox live potřeba nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 myslite ze to pujde i na zabanovany xka??? a bude k tomu potreba xbox live??? to se ještě neví ... ale osobně bych řekl že to pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 no sem na todle hodne zvedavej vypada to docela zajimave :) a hlavne co budou rikat sousedi az me uvidaj skakat pred televizi jak blazna:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 myslite ze to pujde i na zabanovany xka??? a bude k tomu potreba xbox live??? Podle mě ne, bude to přez live. Nebo tobude mit nejakou ochranu.. to by v tom nebyla logika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Někde sem četl rozhovor s jedním vývojářem že prej to pude použít i jako doplněk ke hrám který se ovladaj jen přes gamepad, treba bude normalně hrát ale třeba granát budete házet že sundáte ruku z gamepadu a machnete rukou kam chcete ten granat hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miko_sun Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Mě by zajímalo, jestli to bude brát i česká slova nebo s tím budu muset mluvit anglicky. Viděl jsem upoutavku a tam spolu komunikovali v angličtině. Tak myslím si, že ta čeština bude celkem důležitá. Mě osobně anglina nevadí, ale dětem by to vadit mohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Mě by zajímalo, jestli to bude brát i česká slova nebo s tím budu muset mluvit anglicky. Viděl jsem upoutavku a tam spolu komunikovali v angličtině. Tak myslím si, že ta čeština bude celkem důležitá. Mě osobně anglina nevadí, ale dětem by to vadit mohlo... češtinu rozhodně nečekej. Jelikož tu není ani podpora, těžko to bude v češtině. To dá krapet logiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Taky se na to moc těšim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomet Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 a ví někdo předběžnou cenu? Pěkný to je, ale aby ten plastovej pidi krám nestál to co xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Žádná předběžná cena nebyla stanovena (radši xD) btw jen bych dodal, že "prázdniny" 2010 znamenají konec roku 2010:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos.kmeto Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Článek který vyšel včera na Bonuswebu: Společnost Microsoft na své tiskové konferenci v rámci letošní Consumer Electronic Show v Las Vegas oznámila, že systém zatím označovaný jako Project Natal se začne celosvětově prodávat v průběhu příští vánoční sezóny. Pro americký trh byl termín upřesněn na listopad 2010. Robbie Bach, šéf microsoftí divize Entertainment and Devices ujistil, že Natal bude bez problémů spolupracovat se všemi dosud existujícími modely konzole Xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.