varinek Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 ORIGINALNI TUTORIAL na http://ps3haxcz.freeforums.org Uzitecny program pro stahovani updates prez PC.Program pripojeny prez ftp sam rozlisi hry a stahne do slozky, kde mate program.Muzete samozrejme take vyhledat pkg s updatem manualne pomoci ID hry. Navod na pripojeni k PS3 pres FTP + pristup i do /dev_hdd0/GAMES,/dev_usb0/GAMES/: Pouzivejte v kombinaci s: blackboxFTP v1.2 1.Stahnout PS3 Game Updater v1.4 s mnou upravenym settings.ini ZDE. 2.Spustit PS3 Game Updater v1.4 3.V PS3 Game Updater v1.4 Import From =>PS3 FTP 4.Vyplnte IP adresu a ostatni klidne podle obrazku. 5.Vyberte cestu=>Get Games List 6.Oznacte, co chcete stahovat a kliknutim na Check updates for selected games stahujte:) 7.Stazena pkgs jsou ve slozce s PS3 Game Updater napr.: PS3 Game Updater Updates (FTP Scan) 8.Nainstalujte pkgs prez flash. Jestli Vam tento tut pomohl prosim o registraci kliknutim zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Aký je rozdiel medzi klasickou aktualizáciou ktorá sa realizuje pri otvorení určitéj hry v PSku a tou to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Rozdil je v tom,ze jedes jednoduse offline akorat se ti sami postahujou updaty podle slozky s hrou.A ty pak jednoduse vsechny updaty muzes dle libosti manualne nainstalovat.Vyhoda je take v tom,ze nemusis jednotlive kazdou hru jak blbec zapinat jen,aby se ti neco stahlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Dobre, vyskúšam. A musí to byť vyslovene s kombináciou BlackBoxFTP. Nestačí MultiMan alebo GAIA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Můžeš prosim tě hodit link na ten blackbox, kterej rozjedu na CFW 3.55 Kmeaw. Nemohu ho nikde najít. Předem díky. Edit: Tak už jsem to dohledal... kdyby někdo sháněl zde je link... http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=561#axzz1FMo1iYFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Můžeš prosim tě hodit link na ten blackbox, kterej rozjedu na CFW 3.55 Kmeaw. Nemohu ho nikde najít. Předem díky.Edit: Tak už jsem to dohledal... kdyby někdo sháněl zde je link... http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=561#axzz1FMo1iYFS Stacilo by, kdyby si kliknul na: Pouzivejte v kombinaci s: blackboxFTP v1.2 v mem tutorialu..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Asi blbá otázka :-D ale přes tento soft mužu updatovat jakoukoliv hru a neblokne se ( nějaká ochrana v updatu.. ??) a ještě detail když to stáhnu jak to dostanu do te hry ? Zkoušel jsem NHL 2011, stahlo to update 1.01 ale když spustím hru pořád se mě to ptá jestli ho chci stáhnout :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Asi blbá otázka :-D ale přes tento soft mužu updatovat jakoukoliv hru a neblokne se ( nějaká ochrana v updatu.. ??) mnou neni znamo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Dobre, vyskúšam. A musí to byť vyslovene s kombináciou BlackBoxFTP. Nestačí MultiMan alebo GAIA? me to s BM nejelo protoze BM z techto slozek cte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 a ještě detail když to stáhnu jak to dostanu do te hry ? Zkoušel jsem NHL 2011, stahlo to update 1.01 ale když spustím hru pořád se mě to ptá jestli ho chci stáhnout :-( EDIT: tak už jsem na to přišel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Já používám Awesome Update Finder . Napíšete do vyhledávání ID kod hry a stáhnete si patch ve formátu pkg.. Dáte na flash a nainstalujete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Já používám Awesome Update Finder . Napíšete do vyhledávání ID kod hry a stáhnete si patch ve formátu pkg.. Dáte na flash a nainstalujete... a myslis ze tohle to neumi? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Stacilo by, kdyby si kliknul na: Pouzivejte v kombinaci s: blackboxFTP v1.2 v mem tutorialu..:) Já na to kliknul, ale máš tam vložený špatný odkaz. Hodí mě to znovu na ten Game Updater v1.4 ;-) Edit: Tak nevím jestli jsi to už opravil nebo jsem to nějak zmastil, ale předtím vždy když jsem na to klikl, tak mě to hned hodilo na ten Game Updater v1.4. Ale teď už je to stejně jedno. I tak děkuji za super návod. Edit2: Ještě se ale zeptám, když chci udělat update her na interním disku, tak jde vše jak má, ale pokud zvolím update her na externím disku, tak se mi to vždy sekne a program je potřeba předčasně ukončit. Dělám někde chybu nebo to ještě není doladěné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Já na to kliknul, ale máš tam vložený špatný odkaz. Hodí mě to znovu na ten Game Updater v1.4 ;-)Edit: Tak nevím jestli jsi to už opravil nebo jsem to nějak zmastil, ale předtím vždy když jsem na to klikl, tak mě to hned hodilo na ten Game Updater v1.4. Ale teď už je to stejně jedno. I tak děkuji za super návod. Edit2: Ještě se ale zeptám, když chci udělat update her na interním disku, tak jde vše jak má, ale pokud zvolím update her na externím disku, tak se mi to vždy sekne a program je potřeba předčasně ukončit. Dělám někde chybu nebo to ještě není doladěné? Zkus prepsat settings.ini ve slozce PS3 Game Updater timto http://www.ulozto.cz/8109799/settings-ini a dej vedet bohuzel mam externi hdd v NTFS takze nemuzu testnout dej vedet jestli to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zkus prepsat settings.ini ve slozce PS3 Game Updater timto http://www.ulozto.cz/8109799/settings-inia dej vedet bohuzel mam externi hdd v NTFS takze nemuzu testnout dej vedet jestli to jede Super děkuji. Už to funguje... ;-) Edit: Jinak externí disk mám na Fat32, tak to bylo tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Super děkuji. Už to funguje... ;-)Edit: Jinak externí disk mám na Fat32, tak to bylo tím? Super upravil sem link v tutu na verzi s timto nastaveni..:) Nn diskem to nebylo byla tam blba cesta dev_usb0 misto dev_usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Super upravil sem link v tutu na verzi s timto nastaveni..:)Nn diskem to nebylo byla tam blba cesta dev_usb0 misto dev_usb No hlavně, že to funguje. Takže díky a budu se těšit na další super návody... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 No hlavně, že to funguje. Takže díky a budu se těšit na další super návody... ;-) diky :) pak uz je ale budu hazet jen na http://ps3haxcz.freeforums.org/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Nevadí, už to mám mezi oblíbenými a sleduji to. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Pro dalsi otazky navsivte prosim originalni tut na http://ps3haxcz.freeforums.org, budem Vam odpovezeno mnohem drive nez ZDE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 a myslis ze tohle to neumi? :) Jen říkám, že takových prográmků je víc.. To je vše 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.