Pit-Bull Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli neexistuje na PSP něco jako je na PC League of Legends. Tím nemám na mysli něco úplně stejného to asi není (taky to nemusí bejt nutně RPG ale i strategie) ale prostě něco kde jsou nějací hlavní vojáci a nějací pomocní vojáci :D prostě něco co zabaví a někdo tam běhá díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zkoušel si Legends Of War Patton's Campaign?To by mohlo být něco na ten způsob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 díky ale toto jsem uz hral a moc to podobne neni ale diky :D jinak asi nic podobneho na psp neexistuje tak se chci zeptat jestli na psp neni neco jak stronghold crusader - tim myslis budovatelska strategie a nejaky boje diky za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xiME Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Zloušel sem to projet, ale nijak nikde nic na ten způsob. Možná by tě mohlo chytnout toto .. http://www.gamespot.com/psp/action/lordofarcana/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 díky to už mám tejde v PSP ale hral jsem to asi jen 10 minut protoze tech her mam hromadu ale nic me nenavi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaz365 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 zkus lord of the rings tactics Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.