NORRIS Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jo. Tak díky moc lidi!!! Jono, to ovládání mi taky nesedí, přesně. Já nemám Xbox LIVE, takže multak bohužel neokusím :-( Ale hrál jsem splitscreen ve 4 hráčích a třeba modern warfare 2 zvládá zábavu o dost líp. No nic, zase jsem o něco mouřejší dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jo. Tak díky moc lidi!!! Jono, to ovládání mi taky nesedí, přesně. Já nemám Xbox LIVE, takže multak bohužel neokusím :-( Ale hrál jsem splitscreen ve 4 hráčích a třeba modern warfare 2 zvládá zábavu o dost líp. No nic, zase jsem o něco mouřejší dík za odpovědi Taky jsem se na tu hru už vykašlal, není to pro mě prostě tak zábavný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 nemam xbox.. ale kamarad ze tridy jo tak sem u nej hral Reach a musim rict ze kdyby se mi chtel platit live... tak prodam PS3 a kupuju Xko s Reachem... kdyby takovouhle hru udelaly na PS3 byl bych stastnej =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Reach je nejvetsi navykovka....skoda ze uz je zas skola a ja si neuziji svych halo marotonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.