TheBlur Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo z Vás netuší jestli vyjde HEN na fw 6.37, popřípadě za jak dlouho asi tak. Když sem PSP koupil, systém už byl v tom nový, štve mě, že nemůžu hrát ISO hry. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zatím se nic nechystá, můžeš akorát použít Half Byte Loader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Ten už mám - docela mi blne a hry se na tom sekají. Takže myslíš, že ani HEN na 6.37 nebude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak mozno bude mozno nie.Ale zatial sa o nicom nevie.Ja si ale myslim ze skor ako Hen 6.37 vyjde DG na 6.37(ak uz neni?). :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Aha, no tak prosím Vás když si koupím Pandora Baterry, musím si koupit i tu MAGIC kartu abych mohl flashnout psp ? Já tu kartu nikde ne netu nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 a jaký máš psp..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 2004 se starou deskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 MMS si uděláš doma uplně v pohodě ... je tu někde návod určitě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 JJ díky, takže stačí koupit tu baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 tu si uděláš doma taky, HW úpravou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Aha, takže si nepotřebuju ani kupovat PB ? Já sem někde četl, že jde vytvořit ze slimky, ale že jí to potom zničí. No to je jedno, takže nemusim nic kupovat a udělam si to z normální karty a z normalní baterie jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jenže pokuď tu baterku bude chtít používat normálně dál, tak je HW postup na ho*no - furt bude mít Pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBlur Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Razzere já sem četl tady na foru, že ta baterie se dá zase přepnout z režimu Pandora zase na normální, takže bych v tom neviděl problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 no dá no, ale musíš mít psp s CFW, ale razzere, kdyby tam pak kápnul trochu cínu.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 theBlur: Ano dá, ale to musíš mít Fatko nebo Slimko se základkou TA-085v1 - zbytek desek už má tuhle možnost bloklou a na 6.37 to přepnout ani nejde. michat: Mno taky možnost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheBlur Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Já sem to zkoušel a psp mi nerozjede tu aplikaci na přeměnu baterie a ani karty, nwm jestli je to tím že na 6.37 to nejde nebo sem někde udělal chybu...nojo radši najdu nějakýho flashera, sám se v tom hrabat nebudu, abych něco nezkazil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheBlur
Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo z Vás netuší jestli vyjde HEN na fw 6.37, popřípadě za jak dlouho asi tak. Když sem PSP koupil, systém už byl v tom nový, štve mě, že nemůžu hrát ISO hry. Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.