TheBlur Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo z Vás netuší jestli vyjde HEN na fw 6.37, popřípadě za jak dlouho asi tak. Když sem PSP koupil, systém už byl v tom nový, štve mě, že nemůžu hrát ISO hry. Díky za odpovědi. Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2011 Zatím se nic nechystá, můžeš akorát použít Half Byte Loader. Citovat
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Ten už mám - docela mi blne a hry se na tom sekají. Takže myslíš, že ani HEN na 6.37 nebude ? Citovat
0 nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Tak mozno bude mozno nie.Ale zatial sa o nicom nevie.Ja si ale myslim ze skor ako Hen 6.37 vyjde DG na 6.37(ak uz neni?). :D Citovat
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Aha, no tak prosím Vás když si koupím Pandora Baterry, musím si koupit i tu MAGIC kartu abych mohl flashnout psp ? Já tu kartu nikde ne netu nenašel. Díky Citovat
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 2004 se starou deskou... Citovat
0 Malodej Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 MMS si uděláš doma uplně v pohodě ... je tu někde návod určitě ... Citovat
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 JJ díky, takže stačí koupit tu baterii. Citovat
0 michat Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 tu si uděláš doma taky, HW úpravou.. Citovat
0 TheBlur Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Aha, takže si nepotřebuju ani kupovat PB ? Já sem někde četl, že jde vytvořit ze slimky, ale že jí to potom zničí. No to je jedno, takže nemusim nic kupovat a udělam si to z normální karty a z normalní baterie jo ? Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Jenže pokuď tu baterku bude chtít používat normálně dál, tak je HW postup na ho*no - furt bude mít Pandoru. Citovat
0 TheBlur Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2011 Razzere já sem četl tady na foru, že ta baterie se dá zase přepnout z režimu Pandora zase na normální, takže bych v tom neviděl problém... Citovat
0 michat Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2011 no dá no, ale musíš mít psp s CFW, ale razzere, kdyby tam pak kápnul trochu cínu.?? Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2011 theBlur: Ano dá, ale to musíš mít Fatko nebo Slimko se základkou TA-085v1 - zbytek desek už má tuhle možnost bloklou a na 6.37 to přepnout ani nejde. michat: Mno taky možnost. :) Citovat
0 TheBlur Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2011 Já sem to zkoušel a psp mi nerozjede tu aplikaci na přeměnu baterie a ani karty, nwm jestli je to tím že na 6.37 to nejde nebo sem někde udělal chybu...nojo radši najdu nějakýho flashera, sám se v tom hrabat nebudu, abych něco nezkazil.... Citovat
Otázka
TheBlur
Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo z Vás netuší jestli vyjde HEN na fw 6.37, popřípadě za jak dlouho asi tak. Když sem PSP koupil, systém už byl v tom nový, štve mě, že nemůžu hrát ISO hry. Díky za odpovědi.
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.