Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
prosim o radu jak zabit lunastru a teostru jaky druch zbrani je nane dobry a jaky atribut by mela mit ta zbran predem dik

přesně takovou otázku mam taky :D

Tak už mam devil slicer a chtěl bych to upgradnout na true devil slicer, ale to asi ještě nepůjde co? Potřebuju k tomu Dragonite ore (mam) a další 2 věci (tedka nepamatuju jaky :()

PS: Devil Slicer je skvělá zbraň!

Odesláno

no tve, ten typek je snad jen ftip :D

na kazdyho elder dragona prekvapive Dragon attribut, luna/teostra kladivo, na kushalu LS + Diablos set (ma windpress,cili kdyz je ve vzduchu tak te nebude porad srazet k zemi tlakovyma vlnama), pokud nemas dragon LS, sezen si Thunder LS (Devil slicer)

kdyz uz nebudes vedet jak dal, tak se na ne vykasli, nejsou potreba :)

Odesláno

Moc vám děkuji za rady, s Devil Slicerem jsem dal během krátké doby hodně questů.

Udělal jsem dokonce svůj první úkol s balistou :) před tim velkym krabem...

myslel jsem si že když dojde čas tak prohraju...no ale už byl málem mrtvej, čas došel a odkráčel pryč...vyhrál jsem :)

pak se odemknuli nové questy v Hall, mezi nimi byli i staří známí Kut-ku a Congalala :lol:

tak jsem je pořádně naporcoval...

EDIT: O_O se mi díky tomu otevřelo asi novejch 5 setů :D

THX all

Odesláno
prosim poradte jake zbrane jsou ucine n a lunastru a´teostru jake by tam mely bejt atributy skuste napsat neake slabsi zbrane skousel jsem na ne tactical sword tigrex agitomaster replica a nic a co potrebuju na devil slicer a nechteli byste dat sraz:psp: jsem z karvine predem dik:)
bože , s tebou to je těžky !! uz sme to rikali , kladivo s dragon atributem............... devil slicer - vylepsuje se z iron katany§!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu