Waiet Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 boze,precti si pravidla fora post=příspěvek="zpráva" posty jsou v topic=thread=vlákno=téma u toho může bejt pool=hlasování doufam, ze vis co je sekce podle toho,zes tady najednou zacal plasit jako blazen,ale pises ze mas celou radu Tigrexe predpokladam,ze save neni tvuj,to neni nejlepsi zpusob jak zacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Vidím tu samý Devil Slicer... Rád bych ho vyzkoušel... Jak ho dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Vidím tu samý Devil Slicer...Rád bych ho vyzkoušel... Jak ho dostanu? iron katan porad dal nikam neodbocuj .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavelisDown Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 mno save je muj nici jini fakt ale nevim jak porazit ty silne buzeranty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavelisDown Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 at mam jakoukoliv zbran furt to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 at mam jakoukoliv zbran furt to nejde ty de*ile ( že uz to musim rict sproste ) kazdej ti tady psal abys pouzival EDIT ( a ty porad nic) ..........................kazdy monstrum jde porazit , musis mit trpelivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 lidi kde seženu Thunderbug Juice...(edit: jo už vim, díky Deniszek) ještě potřebuju Malachite Ore ale to vyrubám a farmě...sice to jde pomalu ale jistě :D Jaká je dobrá taktika/zbraň na Lunastru a Teostru? Poraďte něco...musim jet solo tak je to těžký xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 lidi kde seženu Thunderbug Juice...ještě potřebuju Malachite Ore ale to vyrubám a farmě...sice to jde pomalu ale jistě :D Jaká je dobrá taktika/zbraň na Lunastru a Teostru? Poraďte něco...musim jet solo tak je to těžký xD thuderbug juice j ez tech velkych svitiićich kouli ( nevim jas e to m enuje) jako drop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 lidi kde seženu Thunderbug Juice...ještě potřebuju Malachite Ore ale to vyrubám a farmě...sice to jde pomalu ale jistě :D D V tvojom HR len na jedinom mieste...A sice v 5 star od village a zober si quest Slaing Remombra v Tower a pozeraj pod Large thunderbugs.... Good hunting :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavelisDown Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 prosim o radu jak zabit lunastru a teostru jaky druch zbrani je nane dobry a jaky atribut by mela mit ta zbran predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 prosim o radu jak zabit lunastru a teostru jaky druch zbrani je nane dobry a jaky atribut by mela mit ta zbran predem dik přesně takovou otázku mam taky :D Tak už mam devil slicer a chtěl bych to upgradnout na true devil slicer, ale to asi ještě nepůjde co? Potřebuju k tomu Dragonite ore (mam) a další 2 věci (tedka nepamatuju jaky :() PS: Devil Slicer je skvělá zbraň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 prosim o radu jak zabit lunastru a teostru jaky druch zbrani je nane dobry a jaky atribut by mela mit ta zbran predem dik rada : vem si zbrani s dragon atributem , dobra zbran v tvym pripade bud katana nebo kladivo popripade dualky ale to asi ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Mno na Teo/Luna chodim najradsej s hammerom(a to bud najsilnejsi raw,alebo Dragon element) Lachko idu flinchnut ;) Alebo SnS a len sekat medzi nohami a ked le moznost pwnut hlavu... Doporucujem mrknut toto video: http://www.youtube.com/watch?v=4AKyuywNokc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 dííky (THX z nějakého důvodu posílat nemůžu, asi jsem vyplejtval limit nebo co xD) ještě otázečka (jak jinak:)) co je to u zbraně affinity? devil slicer má 0%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 affnity je sance na tzv. critical-tj. utok kterej ma o 1/4 (25%) vetsi dmg takze kdyz mas aff. 50% tak je teoreticky kazdej 2. uder critical Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Tak tak a s pribudajucim Sharpness barom mas vzdy o 5% narast na critical(nie dmg)...Cize RA+3 rulez :P //Tak isto vidis krasny cerveny zablesk(ohnostroj) ked mas +aff...pri -aff je fialovy= -25% dmg (ale to asi vies) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 no tve, ten typek je snad jen ftip :D na kazdyho elder dragona prekvapive Dragon attribut, luna/teostra kladivo, na kushalu LS + Diablos set (ma windpress,cili kdyz je ve vzduchu tak te nebude porad srazet k zemi tlakovyma vlnama), pokud nemas dragon LS, sezen si Thunder LS (Devil slicer) kdyz uz nebudes vedet jak dal, tak se na ne vykasli, nejsou potreba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavelisDown Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 jeste mi poradte jak by se dala zabit lunastra a teostra normal zbranemi protoze ty zbrane co my pisete ty je nemam ani otevrene:cry: a jeste daji se dat neak stahle mapy do mhf 2 a jak dostanu devil clicer co ktomu potrebuju ´zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 jeste mi poradte jak by se dala zabit lunastra a teostra normal zbranemi protoze ty zbrane co my pisete ty je nemam ani otevrene:cry:ehm vsechny zbrane se jen nekupuji ale aji vylepsuji....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Moc vám děkuji za rady, s Devil Slicerem jsem dal během krátké doby hodně questů. Udělal jsem dokonce svůj první úkol s balistou :) před tim velkym krabem... myslel jsem si že když dojde čas tak prohraju...no ale už byl málem mrtvej, čas došel a odkráčel pryč...vyhrál jsem :) pak se odemknuli nové questy v Hall, mezi nimi byli i staří známí Kut-ku a Congalala :lol: tak jsem je pořádně naporcoval... EDIT: O_O se mi díky tomu otevřelo asi novejch 5 setů :D THX all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavelisDown Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 prosim poradte jake zbrane jsou ucine n a lunastru a´teostru jake by tam mely bejt atributy skuste napsat neake slabsi zbrane skousel jsem na ne tactical sword tigrex agitomaster replica a nic a co potrebuju na devil slicer a nechteli byste dat sraz:psp: jsem z karvine predem dik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 prosim poradte jake zbrane jsou ucine n a lunastru a´teostru jake by tam mely bejt atributy skuste napsat neake slabsi zbrane skousel jsem na ne tactical sword tigrex agitomaster replica a nic a co potrebuju na devil slicer a nechteli byste dat sraz:psp: jsem z karvine predem dik:) bože , s tebou to je těžky !! uz sme to rikali , kladivo s dragon atributem............... devil slicer - vylepsuje se z iron katany§!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavelisDown Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 ok moc moc dik a sorry vim ze jsem otravnej a co ty srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 asi tri lidi tady hraji na wifi max vcetne me , ´jinak dalsi borci hraji solo Wait a KILLaMH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavelisDown Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 co to je wifi max to jde hrat jako pres net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.