Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

dobrej tutoš. nechces sem dat treba navod jak se pouzivaji veci? napr k cemu slouzi paintball, na koho se da pouzit trap? pouzil jsem na zem takovou tu elektrickou past a pres ni prebehl raptor a ono nic. myslim ze tohle je velice vyborna hra ale hrala by se mi mnohem lepe kdyby jsem take vedel k cemu mi bude Bug, Sunfish(?)........ dobra prace, pokracuj

Odesláno
dobrej tutoš. nechces sem dat treba navod jak se pouzivaji veci? napr k cemu slouzi paintball, na koho se da pouzit trap? pouzil jsem na zem takovou tu elektrickou past a pres ni prebehl raptor a ono nic. myslim ze tohle je velice vyborna hra ale hrala by se mi mnohem lepe kdyby jsem take vedel k cemu mi bude Bug, Sunfish(?)........ dobra prace, pokracuj

až dopíšu upgrady zbraní klidně

Nemas to trosku pomiesane? Ja som presiel Lvl* a bolo tam iba 5 uloh a na konci som mal Urgent Quest... ten som presiel a idem na Lvl** :)

wtf normal v lvlu* mam 12 questu...mam Jap verzi s eng patchem ...

Odesláno
a já si říkal že ses dostal na ty lvl**** questy nějak rychle :D

Čteš dobře? co píšu ja 12q shadow 5 a ja rychle?, když sem dělal o 7 q víc no ja hraju origo jap jak to capcom udělal a žádny zlehčeny rip :) a teĎ ještě nemam ani čas si zahrat jen tak ...ale dneska dám zas něco new... víte proč tak pomalu ty q ? mě to prostě nebaví něco dělat 2x :D ale dneska se překonám no a dopíšu to full

edit: takhle ja vlastně sem to psal v noci a už mě to sralo furt dělat od znova ty q tak sem si řekl že si chvlku zahraju lvl4 a abych nehrál jen tak zbůhdarma tak sem to zárovň popisoval...toť vysvětlení..

Odesláno

a Vite proč? vy hrajte FREEEDOM ja hraju PSP PORTABLE-to je ten upe první co byl jenom v Japonsku a proto je to tak rozdílné doufám ,že bude komaptibilni save z psp portable na freedom jak ne se du věšet:( už to vim asi tyden co mi napsal jeden uživatel s nějakou otázkou..ale co nevadí :D předělám jinak upgrady všechno je stejné asi tak apsoň ty UG dneska dopíšu a steně vas ještě předženu :D takže dneska si stahnu freedom(momentálně stahuju 1 part)

Odesláno
potřeboval bych poradit s 10. questem v **. mam zabít yian kut-ku a on mi pokaždý ulítne z tý jeskyně dřív než ho stihnu zabít. nevíte někdo do jakejch lokací odlítá? probíhal jsem to a nijak jsem na něj nenarazil.

a ještě dotaz z čeho vykucham medium monster bone. potřebuju dva kusy na upgrade dualů.

vezmeš z truhly mapu+paintball a pak až budeš u kut kua tak po něm ten paintball hoď potom na mapě budeš mít růžový flek...

Odesláno

prosimte panteone mam silenej problem s ** questem gone fishin...mam za ukol ulovit 2x golden fish,ale jediny ryby ktery nachazim jsou pos*ani tunaci,rumblefish,sleepfish a burst arrowana,uz me ten quest zacina pekne m*dat,vzal jsem si na ne klidne i 16 navnad + ty co byli v truhle,ale ani jednu PO*RANOU zlatou rybu jsem neulovil...jeste chvilku a rozbiju psp o zed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu