ekron Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ludia nejak mam problem s pismom v tejto hre je necitatelne... moze to byt tym ze som zmenil font? ps: bolo to tym fontom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 dobrej tutoš. nechces sem dat treba navod jak se pouzivaji veci? napr k cemu slouzi paintball, na koho se da pouzit trap? pouzil jsem na zem takovou tu elektrickou past a pres ni prebehl raptor a ono nic. myslim ze tohle je velice vyborna hra ale hrala by se mi mnohem lepe kdyby jsem take vedel k cemu mi bude Bug, Sunfish(?)........ dobra prace, pokracuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojcek Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 z těchto věcí si většinou skládáš brnění, zbraně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Nemas to trosku pomiesane? Ja som presiel Lvl* a bolo tam iba 5 uloh a na konci som mal Urgent Quest... ten som presiel a idem na Lvl** :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 dobrej tutoš. nechces sem dat treba navod jak se pouzivaji veci? napr k cemu slouzi paintball, na koho se da pouzit trap? pouzil jsem na zem takovou tu elektrickou past a pres ni prebehl raptor a ono nic. myslim ze tohle je velice vyborna hra ale hrala by se mi mnohem lepe kdyby jsem take vedel k cemu mi bude Bug, Sunfish(?)........ dobra prace, pokracuj až dopíšu upgrady zbraní klidně Nemas to trosku pomiesane? Ja som presiel Lvl* a bolo tam iba 5 uloh a na konci som mal Urgent Quest... ten som presiel a idem na Lvl** :) wtf normal v lvlu* mam 12 questu...mam Jap verzi s eng patchem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 wtf normal v lvlu* mam 12 questu...mam Jap verzi s eng patchem ... a já si říkal že ses dostal na ty lvl**** questy nějak rychle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 a já si říkal že ses dostal na ty lvl**** questy nějak rychle :D Čteš dobře? co píšu ja 12q shadow 5 a ja rychle?, když sem dělal o 7 q víc no ja hraju origo jap jak to capcom udělal a žádny zlehčeny rip :) a teĎ ještě nemam ani čas si zahrat jen tak ...ale dneska dám zas něco new... víte proč tak pomalu ty q ? mě to prostě nebaví něco dělat 2x :D ale dneska se překonám no a dopíšu to full edit: takhle ja vlastně sem to psal v noci a už mě to sralo furt dělat od znova ty q tak sem si řekl že si chvlku zahraju lvl4 a abych nehrál jen tak zbůhdarma tak sem to zárovň popisoval...toť vysvětlení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 hele potřeboval bych poradit musim zabít hornetaura (takovej ten hmyz) ale potřebuju aby se jako nerozpadl protože z něj musim dostat křídla a hlavu na upgrade katany,nevíš jak na to? zatim se mi to jen jednou náhodou povedlo ho zabít abych ho mohl vykuchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 normal sem je do sitky chytal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 normal sem je do sitky chytal :) do jaký sítky? :D vůbec nevim,já všechno zabijim na potkání :D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 normalne si muzes ve vesnici koupit bug net...to je takova ta sitka na motyly co mas treba na farme a chytas do ni brouky...kup si tu drazsi...nebo se da taky vyrobit...uz si presne nepamatuju kombinaci,ale mam dojem ze to byla monster bone + spider web...koukni na gamefaqs je tam navod na kombinace v monsterovi 1 a 90% funguje i ve dvojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 no hele s tou sítí sem kolem něj běhal ale furt sem tam měl křížek že to nejde použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Tak neviem ja som presiel Lvl* (pri tej babke v Village) a bolo tam iba 5 questov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 vsak pockej na dalsi lvly tam je to lepsi uz v druhym je jich tusim nejakejch 18 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 a Vite proč? vy hrajte FREEEDOM ja hraju PSP PORTABLE-to je ten upe první co byl jenom v Japonsku a proto je to tak rozdílné doufám ,že bude komaptibilni save z psp portable na freedom jak ne se du věšet:( už to vim asi tyden co mi napsal jeden uživatel s nějakou otázkou..ale co nevadí :D předělám jinak upgrady všechno je stejné asi tak apsoň ty UG dneska dopíšu a steně vas ještě předženu :D takže dneska si stahnu freedom(momentálně stahuju 1 part) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 tak to te panteone sklamu a uz si muzes chystat opratku...savy z rozdilnejch verzi nejsou navzajem kompatiblini, budes to muset dat cely od zacatku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 :angry::angry::angry::angry: ja si to stejně rád dam znova :angry::angry::angry: a nevadí m ito vvubec :angry::angry::angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 vidim jakou z toho mas vylozene radost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 ^^ myslim ze pre takeho skuseneho hraca to nebude probleem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Všechno zlé k nečemu dobré do 3 dnu to dma na lvl4 a aspon můžu ty q napsat v klidu :) a navic zadne sran ise strategii na bosse :) btw Sem ted killlnul pisecneho wywerna bosse doporučuju velmi napinavé jak zaleze celý do pisku paintball nefakčíběhate a najednou pelsk 10m letíte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 potřeboval bych poradit s 10. questem v **. mam zabít yian kut-ku a on mi pokaždý ulítne z tý jeskyně dřív než ho stihnu zabít. nevíte někdo do jakejch lokací odlítá? probíhal jsem to a nijak jsem na něj nenarazil. a ještě dotaz z čeho vykucham medium monster bone. potřebuju dva kusy na upgrade dualů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 potřeboval bych poradit s 10. questem v **. mam zabít yian kut-ku a on mi pokaždý ulítne z tý jeskyně dřív než ho stihnu zabít. nevíte někdo do jakejch lokací odlítá? probíhal jsem to a nijak jsem na něj nenarazil.a ještě dotaz z čeho vykucham medium monster bone. potřebuju dva kusy na upgrade dualů. vezmeš z truhly mapu+paintball a pak až budeš u kut kua tak po něm ten paintball hoď potom na mapě budeš mít růžový flek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 prosimte panteone mam silenej problem s ** questem gone fishin...mam za ukol ulovit 2x golden fish,ale jediny ryby ktery nachazim jsou pos*ani tunaci,rumblefish,sleepfish a burst arrowana,uz me ten quest zacina pekne m*dat,vzal jsem si na ne klidne i 16 navnad + ty co byli v truhle,ale ani jednu PO*RANOU zlatou rybu jsem neulovil...jeste chvilku a rozbiju psp o zed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojcek Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 musíš mít trpělivost nebo jako já si donýst svoje vlastní golden fish z farmy(pokud máš) a nebo ten quest přeskoč napozděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 nj trpelivost,ale nejakejch 20 navnad a ani jedna zlata ryba? to uz je trosku drsny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.