Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 OMFG predatorre ty seš spammer :roll: Jinak Mamuthe dyštak pak na ICQ, ;-) Já chci zjistit jak se teda dá hrát přes net... Jo a už mam 2x Rathalos Tail... teď ještě Tigrex. kde beres rathalos taily??? :) Citovat
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 kde beres rathalos taily??? :) Vemu shock trap, pár potionů, 5 flashek a du na Troublesome Pair. useknu mu ocas ( s GS ) a pak se necham 3x zabít :lol: Citovat
Waiet Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 takze na ten plate mu taky musim useknout ocas?:blink: Citovat
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 Rathalos plate.. ? Usekni ocas, vykuchej, rozbij hlavu a potom chyť. Za tu hlavu budeš mít 4% šanci v rewardu x1 + že ho chytíš máš 2% šanci x1. A u carving ocasu máš 3% šanci. Ještě bys ho moh zkusit probudit --> moh by mu vypadnout, ale taky jenom 5% šance... Já ho mam 1x, nebo 2x a ani sem ho nesháněl :-D btw už mam Spartacus Blade... teď du na Daimo Hermitaura ( G rank ) rozsekat mu ulitu a haluzit ( 5% šance ) na Monoblos Heart :-D Citovat
predatorr Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 tak už mám na konte první rathalosi jejich zbytky se mi pomalu ale jste hromadí a newíte kde sehnat dosbicious na sakurarecorder? Citovat
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2007 predatorr psal jsem ti, koukni se na skiesofcrimson... Citovat
zeNík Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 tak jako tohle je moc pekny videjkojo a to sem se chtel zeptat daj se ty dalsi questy v Gathering hallu stahnout i normalne nekde na netu nebo se to musi jenom pres to download v menu ty hry ? Citovat
v@lda Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 cawes lidi ....jak si muzu vydelat vice penez ?? diky Citovat
Deniszek Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 tak jako tohle je moc pekny videjko jo a to sem se chtel zeptat daj se ty dalsi questy v Gathering hallu stahnout i normalne nekde na netu nebo se to musi jenom pres to download v menu ty hry ? s tím videem mas pravdu je pěkně udělany , a ty Q v GH by mě taky zajímaly ... :) Citovat
Deniszek Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 cawes lidi ....jak si muzu vydelat vice penez ?? diky trochu blbá otazka , ne !? to je jasny ze questama ( nevim co chces víc vědět ) :roll:EDIT: sry za double post Citovat
Cvak01 Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 zdarec borci...jeste chodite na srazy? ja jenom ze jsem se vratil z anglie (pekne me to tam sralo) a celkem bych zas nekdy zasel do krusek Tvoe mamuth :D Welcome back ;) 5.1. snad dostanu zpatky PSP tak zahrajeme Citovat
Deniszek Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 Tvoe mamuth :D Welcome back ;) 5.1. snad dostanu zpatky PSP tak zahrajeme do prde*e bych šel s vama :( ... Citovat
WItekS Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2007 No.... ty Tigrexové sou pěkný svině... furt mě dávaj... Kdyby to bylo po jednom, ale oni se věčně potkávaj a to fak nedávam... A kdybych měl zdrhat a čekat.. :dozey: asi bych se nedočkal :D Takže... určitě si chci udělat Siegmund, ikdyž Rathalos Ruby + Monoblos Heart to fakt sux, ale já se nedam :lol: Potom se mi docela líbí Fanatis Dragonwood LS... A rád bych zkusil skill Sharpness +1 ( Artisan ). Budu dodělávat Q co mi chybí abych měl Cleared LVLs... No prostě si budu jen tak "užívat" a až se mi bude chtít, tak je zkusim zas... :-) Jo a už trochu chápu to hraní přes net.... jediný co mi chybí je ten router :lol: Kdo by si ho taky koupil, popř, kdo ho už má ... ?¨ PS: seš vážně borec predatorre žes je dal sám.... ale už konečně hoď screen nějakýho tvojeho setu, zatim ses vůbec nepuchlubil ;-) Citovat
zeNík Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 ja se omlouvam ze to zase pisu ale docela by me to zajimalo a kdyz se zase neozvu tak se to tady zakeca :D:D tak jdou ty Q v GH stahnout i normalne pres pc a pak je nahrat na kartu nebo se musi jenom pres to download v menu ty hry ??? :) Citovat
Rash182 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 zenik: jedine pres to download Citovat
zeNík Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 zenik: jedine pres to download aha tak dik moc :) aspon ze to vim Citovat
WItekS Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Tak už mam ten new set... je to Ceanataur S. Artisan ( Shapness +1 ) skill a Sharp Sword. Zbraň je ta Spartacus Blade... A ještě ten Orbitaury set... ale už sem dával screen Cvak ;-) Citovat
Cvak01 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Jojo moc pekny , ale casem zjistis ze je potreba udela high grade earplug ;) Citovat
WItekS Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Cvaku, ten mam na Rathalos Soul ;-) Jak teda ty Tickety ? Citovat
Rash182 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 jj Earplug budou hoodne dulezity.. kazdopadne Artisan je cool.. ale ze ti Rare Scarabove sou svine? :D Mimochodem uz delsi dobu pro vas tady neco chystam.. myslim ze za par dnu vam to ukazu tak se teste :P Citovat
WItekS Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Jo to jsou, ale měl sem na ně docela štěstí :lol: Jinak už se těšim... ;) PLS poraďte někdo kde/jak mam sehnat Bronze/Silver/Gold ticket... potřebuju to na Rathalos Ruby a Monoblos Heart... dík :( Hledal jsem na gejmfaqs.com ale nic... a Cvak s Rashem povídali, že je to s multiplayeru a že to nějak souvisí s těma plamínkama v Guild Card.. Já tam mam jenom x8 ale nevim čim to zvýšit.. Citovat
predatorr Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 a kde plz sehnat taku věc co se jmenuje commendiantion??nebo tak nak Citovat
WItekS Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 Commedation je občas od Q s Shakalakama.. Citovat
Rash182 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 ziskavas to za ten Friendship lv.. musis proste mit s nekym aspon 10 a pak dostanes nakej ten ticket.. ale asi te zklamu pac ten silver dostanes az mas z nekym aspon 20 a ten gold nam taky padl jen nekdy a vubec sme nevedeli kdy.. ale ten mono heart de pry dobre ziskat kdyz si vemes kladivo, pudes na G dual hermitaury a oboum 2x(!!) rozbijes tu ulitu z monoblosa Rathalos ruby ze silver rathalosa pada docela dost (musis ho ale chytit).. jak sem ti jednou ukazoval na youtube to s tim kladivem tak takhle kdyz to budes delat tak nakej urcite sezenes Citovat
predatorr Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2008 tak a v silver sol mi zbývá už jen sukně juhuu pak pošlu fotku Witkovy a on ji tu dá:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.