Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Freedom 2 Tutoriál by Panteon

panteon

Recommended Posts

• Odpovědi 3,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdar hele ted si budu kupovat MHF 2 a schánim někjaký lidi na multiplayer, pač v MHF 1 mám nahráno asi 200hodin a sere mě,že jsem nikoho na multak nesehnal a všechno sem musel plnit sám.............jsem z východních čech, ale klidně bych přijel pokud by to nebylo nějak extra daleko. Tak najde se tu někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele guys,hoďte mi sem jednu radu,Nejde nějak urychlit spawn? Protože jsem vybil všechny ty příšerky a teď tam asi 20 minut nejsou... :D

no Spiš respawn když si je vybil ,ale nejde musíš probíhavat celou mapu a hledat ony třeba na poprvé tam nejsou na podruhé taky ne a napotřetí ejhle xD Teda pokud kiluješ na q ,ale pokud jen na maso a suroviny tak stačí jen z 1 sektoru do druhého a z5 a budou tam...

Odkaz ke komentáři

termix: sezenes to snad vsude.. ani to mozna nemusi byt G quest.. kazdopadne ja tech brouku mam asi 50 tak nevim co zas mas :D jinac z tech insect thicket to pada

hmmm tak ja du lovit brouky... :( nuda jinak me chybi kushala daora a budu mit clear **** q... nejaka taktika? nemam zadnou dragon zbran? je na nu dobrej true true??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu