predatorr Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 hele pante chces SE sejit zitra?muzes pijet do havirova pvjdm na pizu a je to odp na to my tel cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoguE Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Jinak k tomu videu s dromama, v komentech psali, že to dělali přes Quest Editor, ale ten bude asi jen na jap verzi.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 masakr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chazzy Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Zdar hele ted si budu kupovat MHF 2 a schánim někjaký lidi na multiplayer, pač v MHF 1 mám nahráno asi 200hodin a sere mě,že jsem nikoho na multak nesehnal a všechno sem musel plnit sám.............jsem z východních čech, ale klidně bych přijel pokud by to nebylo nějak extra daleko. Tak najde se tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoguE Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Tuším, že největší MHF srazy budou asi v Brně. No jinak v Ostravě se též budeme pokoušet :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Sney nevis jak se ti otevrel ten silver rathalos ? potreboval bych z neho par veci a u chiefa v tech remombrach sem ho nikdy nepotkal a v 8* v GH taky neni .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.-ney Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 CVAK : Silver Rathalos and Gold Rathian kill one hundred wyverns Rash: Elder Shen Gao Ren Kill 2 of every monster (Only Boss Monster's.)(Fatalis, Rajang, Lung, and Akantor do not count.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 zadam o pomc jak mam kilnout tu slepici s tim japonskym nazvem a toho big kraba v pousti.mam raptori dualky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 predatorr: uz sem ti rikal aby sis to tady precetl od zacatku ze tam ty rady pisu!!! je to asi na pate strane tak by sis to mohl precist.... A na kraba chod s katanama... Sney: a v kolik? asi bych dosel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 tak krab konecne lehl.z meele zbranema mi to nevyhovuje.chtel bych byt ranged mam zajem o koupi toho luku ale potrebuju 10 earth crystal kde je mam vzit?co by ste mi doporucily jako rangerovi dlat?panteol:sejdm se zitra?thx ya odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 kde sezenu tu bilinku ivy.jo a vy ostravsti potrebujete strelce berte me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Hele guys,hoďte mi sem jednu radu,Nejde nějak urychlit spawn? Protože jsem vybil všechny ty příšerky a teď tam asi 20 minut nejsou... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Hele guys,hoďte mi sem jednu radu,Nejde nějak urychlit spawn? Protože jsem vybil všechny ty příšerky a teď tam asi 20 minut nejsou... :D no Spiš respawn když si je vybil ,ale nejde musíš probíhavat celou mapu a hledat ony třeba na poprvé tam nejsou na podruhé taky ne a napotřetí ejhle xD Teda pokud kiluješ na q ,ale pokud jen na maso a suroviny tak stačí jen z 1 sektoru do druhého a z5 a budou tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Aktualizace: Dual Tigrex Shen gaoren carving + takhle se poklada anti-dragon bomb ;) Gypcerosuv rypak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 LANCE: nejlepsi je to delat tak ze vymlatis nakou oblast, vyjdes z ni a hned se tam vratis.. takhle udelas vsechny kde sou ty potvory a potom se obevi aji v oblastech kde ze zacatku nebyli a postup opakujes... Nemas na mysli nahodou 10 hermitauru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 nevite nekdo jak mam sehnat Butterfly (Obituary) Armor S ?? Kuki uz to ma tak je me divny ze ja to nemam vubec moznost udelat.. jinac pondeli asi ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 nevite nekdo jak mam sehnat Butterfly (Obituary) Armor S ?? Kuki uz to ma tak je me divny ze ja to nemam vubec moznost udelat..jinac pondeli asi ee sehnal to na tech jeho tressurech :D jinak ja taky nevidim pondeli ruzove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 hele kde sezenu hercudrome??? dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 hele kde sezenu hercudrome??? dik ;) bug plant+1 a +2 na farme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 bug plant+1 a +2 na farme... ok diky... skusim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 nevite nekdo jak mam sehnat Butterfly (Obituary) Armor S ?? Kuki uz to ma tak je me divny ze ja to nemam vubec moznost udelat..jinac pondeli asi ee Kuki rikal ze v G-rank gatheringu normalne bugnetama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 bug plant+1 a +2 na farme... hmm vyplitval sem 5000 pokke points a zatim ani 1!!! Kuki rikal ze v G-rank gatheringu normalne bugnetama... tady by nesli sehnat ty hercudrome?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoguE Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Konečně mi to tu jde dát :D doufám že to tu ještě není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 termix: sezenes to snad vsude.. ani to mozna nemusi byt G quest.. kazdopadne ja tech brouku mam asi 50 tak nevim co zas mas :D jinac z tech insect thicket to pada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 termix: sezenes to snad vsude.. ani to mozna nemusi byt G quest.. kazdopadne ja tech brouku mam asi 50 tak nevim co zas mas :D jinac z tech insect thicket to pada hmmm tak ja du lovit brouky... :( nuda jinak me chybi kushala daora a budu mit clear **** q... nejaka taktika? nemam zadnou dragon zbran? je na nu dobrej true true?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.