NeXTA Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Potřeboval bych se zeptat, když chci spouštět hry přes kmeaw cfw, musím mít v mechanice orig blu-ray disk? Originalni hra, nebo stačí originální film? nic takového nemám tak se ptám před koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Musíš mať origo hru. Niektoré hry nepotrebujú originálku na spustenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeXTA Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Dík moc za odpověď, a ještě neznáš nějaký hry, který fungují bez orig hry? Ja jsem zkoušel jen to co se mi nejvíc zamlouvalo a to nešlo, např. gran turismo5 a gta iv, tak řekni ať kdyžtak něco nestahuju zase zbytečně, a jinak jsem nováček tak se tě chci optat jestli je můj postup instalace her správný, (Stáhnout hru, složku bles překopírovat do složky games na PS3, a pak pomocí manažeru spustit) je to ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Trochu ťa doplním. Záleží aký manažer používaš. Napríklad GAIA pracuje so zložkou GAMEZ, Multiman GAMES a GAMEZ(pozná oboje). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeXTA Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jj a teda neznas nejaky hry ktery jdou bez disku? Moc rad bych si chtel zkusit neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jj a teda neznas nejaky hry ktery jdou bez disku? Moc rad bych si chtel zkusit neco... Osobne som na takú hru nenatrafil, ale teraz je tu možnosť ako to vyskúšať. Tu je návod ako hrať hry bez vloženého disku http://console-forum.net/tema/115291-multiman-1-16-00-bdemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 QQQ1468625373 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Osobne som na takú hru nenatrafil, ale teraz je tu možnosť ako to vyskúšať. Tu je návod ako hrať hry bez vloženého diskuhttp://console-forum.net/tema/115291-multiman-1-16-00-bdemu jj ja takhle spustil zumbu jinak proste nejela....staci na hre zmacknout select + x a pak uz jen hrat bez hry v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeXTA Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak jsem teda spustil multiman klikl jsem select+x na gran turismo 5 a uplne stejne na gtaiv, potom jsem dal spustit z xmb najel jsem na app_games zobrazila se mi ikonka hry kterou jsem vybral klikl na ni chvili to nabihalo a pak to hodilo error(8001009) :( nevíte jestli to jde nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak jsem teda spustil multiman klikl jsem select+x na gran turismo 5 a uplne stejne na gtaiv, potom jsem dal spustit z xmb najel jsem na app_games zobrazila se mi ikonka hry kterou jsem vybral klikl na ni chvili to nabihalo a pak to hodilo error(8001009) :( nevíte jestli to jde nějak vyřešit? Tak zrovna tieto hry nefungujú bez disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeXTA Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 gta dokonce vyhazuje jinaci chybu nez GT5 (80010017) xD a co dirt 2? Ten uz mam skoro stahly edit: Zkusil jsem teda ještě NHL11 nahral do games, pres multiman namountoval, spustil z XMB zeptalo se to na patch, ten jsem potvrdil stahnul a nainstaloval, a pak uz se nhl nespustilo, vypnul jsem a zapnul konzoli,a pokazde zamrzne pri nacitani, ani fix permission nepomohlo... kua už mě to začíná vytáčet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NeXTA
Potřeboval bych se zeptat, když chci spouštět hry přes kmeaw cfw, musím mít v mechanice orig blu-ray disk? Originalni hra, nebo stačí originální film? nic takového nemám tak se ptám před koupi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.