rockyzz Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 BF1 neexistuje ale myslel asi jako první díl BF vůbec tedy Battlefield 1942 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 BF1 neexistuje ale myslel asi jako první díl BF vůbec tedy Battlefield 1942 :) Prave ze myslel spis Bad Company 1 a 2, rekl bych :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Prave ze myslel spis Nad Company 1 a 2, rekl bych :) Prave ze myslel spis Bad Company 1 a 2, rekl bych já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Nerd Company :) Sry za preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Prave ze myslel spis Bad Company 1 a 2, rekl bych já :) jo myslel jsem to takhle.jinak se omlouvám to co jsem myslel jsem nepatří.ale i tak se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Tak pánové jestli se díváte po nějákých předobjednávkách, měl bych pro Vás tip - limited edition za 1198 Kč. Což se mi zdá super cena pro novinku, doufám že se cena a datum vydání nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Tak pánové jestli se díváte po nějákých předobjednávkách, měl bych pro Vás tip - limited edition za 1198 Kč. Což se mi zdá super cena pro novinku, doufám že se cena a datum vydání nezmění. To,ale neznamená,že ta cena je finální ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 No myslím že 200kč už nás nezabije, radši si to koupim za jistou cenu 1399,- na XZONU,JRC nebo Playcentru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Battlefield 3 zvládne v multiplayeru 256 hráčů, ale prý to není zábava http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/20407-battlefield-3-zvladne-v-multiplayeru-256-hracu-ale-pry-to-neni-zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 To je už dávno v tématu Battlefield 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Přesně, pokud nemůžete ten topic najít tak je v sekci PS3 takže tím se to dost vysvětluje, tady odkaz: http://console-forum.net/tema/114542-battlefield-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak te je to i tady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond, prosím nééééééé :D :D :D - sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond, prosím nééééééé :D :D :D - sorry za OT Sry ale psal jsem to driv nez se tu objevil tvuj prispevek, takze to vazne neni reakce na tvuj, ale na Vondyho, nebud tak paranoidni, co si myslis? Ze ses panem tohohle fora :D Btw: Ty povidej neco ohledeni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond na tvojí zprávu jsem odpověděl ihned protože jsem tenhle topic zrovna pročítal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond na tvojí zprávu jsem odpověděl ihned protože jsem tenhle topic zrovna pročítal :) Uz to trochu prehanis s tim OT, ne? Jak rikam, kolosalni pokrytec :) (Ikdyz ted jsem si taky tak trochu naletel :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Přesně, pokud nemůžete ten topic najít tak je v sekci PS3 takže tím se to dost vysvětluje, tady odkaz: http://console-forum.net/tema/114542-battlefield-3 Pokud nemáš nic k věci, zdrž se prosím připomínek a běž otravovat jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Já otravuju? Hmm zajímavé, prostě jsem tu dal jen odkaz k hlavnímu topicu k téhle hře, nevim co se ti na tom nelíbí osle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak pánové jestli se díváte po nějákých předobjednávkách, měl bych pro Vás tip - limited edition za 1198 Kč. Což se mi zdá super cena pro novinku, doufám že se cena a datum vydání nezmění. pokud je ten obchod seriozni, tak kdyz udelas objednavku ted, tak ti cenu uz nezvysi, naopak, pokud by pripadne klesla, mela by jeste snizit i ve tve objednavce... ale u ceskych shopu clovek nikdy, nevi... osobne ji zde budu nabizet za cca 1200,- na obe konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolverene Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 videa vypadaji dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Pokud se nerozhodnu pro PC verzi tak si koupim Xboxovou verzi u tebe th0co tedy pokud budeš nabízet Limited Edition :) - sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 nadhera :D perfektne realisticky hlavne ty stiny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.