KOSScz Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 zdar lidi. mužu jít reklamovat psp kdiž mi neni 18? nebo tam musim poslat tatu. bych šel do datardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 :D klidne tam bez ty.Ale to je otazka,proc ses nedosel a nezeptal primo sam? Ale zlepsil jsi mi naladu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xiME Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Pokud máš všechny potřebné papíry, jdi tam sám ;) Ale nikdo ti nebrání, aby jsi vzal tátu s sebou :D Artome, všichni nejsou tak aktivní jak ty :D Pro tebe je lepší si tam dojít osobně, pro někoho pouze založit toppic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Pokud neni vystavená faktura na nějaké jiné jméno než tvoje ,nebo prostě jen doklad o koupi tak tam můžeš zajít jinak na reklamaci potřebuješ : Doklad o koupi (zakladní papíry) Krabici od psp PSP nabíječku papíry a manuály od psp Pokud tohle vše máš stačí tam zajít a optat se jak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Pokud máš všechny potřebné papíry, jdi tam sám ;) Ale nikdo ti nebrání, aby jsi vzal tátu s sebou :DArtome, všichni nejsou tak aktivní jak ty :D Pro tebe je lepší si tam dojít osobně, pro někoho pouze založit toppic ;) sakra ja uz nemuzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdar lidi. mužu jít reklamovat psp kdiž mi neni 18? nebo tam musim poslat tatu. bych šel do datardu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.