KOSScz Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 zdar lidi. mužu jít reklamovat psp kdiž mi neni 18? nebo tam musim poslat tatu. bych šel do datardu Citovat
0 Artom Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 :D klidne tam bez ty.Ale to je otazka,proc ses nedosel a nezeptal primo sam? Ale zlepsil jsi mi naladu ;) Citovat
0 xiME Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Pokud máš všechny potřebné papíry, jdi tam sám ;) Ale nikdo ti nebrání, aby jsi vzal tátu s sebou :D Artome, všichni nejsou tak aktivní jak ty :D Pro tebe je lepší si tam dojít osobně, pro někoho pouze založit toppic ;) Citovat
0 DyTik Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Pokud neni vystavená faktura na nějaké jiné jméno než tvoje ,nebo prostě jen doklad o koupi tak tam můžeš zajít jinak na reklamaci potřebuješ : Doklad o koupi (zakladní papíry) Krabici od psp PSP nabíječku papíry a manuály od psp Pokud tohle vše máš stačí tam zajít a optat se jak dál Citovat
0 Artom Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Pokud máš všechny potřebné papíry, jdi tam sám ;) Ale nikdo ti nebrání, aby jsi vzal tátu s sebou :DArtome, všichni nejsou tak aktivní jak ty :D Pro tebe je lepší si tam dojít osobně, pro někoho pouze založit toppic ;) sakra ja uz nemuzu :D Citovat
Otázka
KOSScz
zdar lidi. mužu jít reklamovat psp kdiž mi neni 18? nebo tam musim poslat tatu. bych šel do datardu
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.