Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaká hra vydrží nejdéle zabavit?

Otázka

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Já jsem si stáhnul demo Bioshocku. Plaval jsem, vyplaval jsem, vlezl jsem do majáku a jen co se zamnou zabouchly vrata, už to bylo pryc z HDD :D

Ja vazne nechapu jak ta hra muze nekomu nepripadat desiva. Cela ta vec s art decem pod morem, mesto plns pliceru desive az beda, ale dokonce i ja se premohl a dohral to a jsem za to rad protoze to je vynikajici hra a ten strach pak docela opadne...

• 0
Odesláno
Ja vazne nechapu jak ta hra muze nekomu nepripadat desiva. Cela ta vec s art decem pod morem, mesto plns pliceru desive az beda, ale dokonce i ja se premohl a dohral to a jsem za to rad protoze to je vynikajici hra a ten strach pak docela opadne...

Já dokážu hrát staršidelné hry, ale jen když je u mě kamarád nebo někdo známý a děláme si z toho srandu. ;) Jinak třeba Dead Space mi nepřijde tak strašidelný...

• 0
Odesláno
Nevim co se sem plete vek, nektery lidi jsou podelany a vydrzi jim to cely zivot....dead spac mi taky neprisel moc stradśidelny, ale z Bioshocku jsem mel fakt bobky, paradoxne jedna z nejstradsidelnejsich her co jsem hral, ale asi to bude tim ze horrorove hry nehraju...

Já taky ne. Když jsem to hrával na PC v nějákým temným koutku, tak se něco fakt nedalo .:D V pátek nejspíš dorazí to L4D2. Kdy můžeš v pátek hrát?

• 0
Odesláno
ja se bal u hry doom3 xD

Na to bych uz vubec nemel zaludek, pamatuju si jak to hral kamos, ja v te dobe mozna ani nemel poradne pc, a vim ze mi stacilo se na to jen koukat a malem jsem striknul do trenek

2goYEAh: V patek? Kdo vi....mozna vecer, mozna taky ne, tezko rict zda nikam vyrazim nebo zustanu doma...pridej si me na Live a kdyz me zastihnes napis nebo me klidne rovnou pozvi do hry bud pujdu hrat a nebo ne protoze nebudu mit dost casu, ale spis jo ;)

Jak se někdo může bát u Bioshocku? :) To byste si měli zahrát Amnesia: The Dark Descent. Ale to je pouze na PC, takže trochu OT :)

Tu hru znam a ano, asi bude desiva, ale prijde mi ze to s jeji desivosti vsichni prehani a to rika clovek, co se bal u bioshocku....ze zacatku....

• 0
Odesláno
Jak se někdo může bát u Bioshocku? :) To byste si měli zahrát Amnesia: The Dark Descent. Ale to je pouze na PC, takže trochu OT :)

Tohle jsem viděl u kámoše. Když jsem to nehrál sám, neřeknu jak to citím, ale jak jsem viděl kamarádův výraz, tak to nabralo ještě lepší grády ta atmosféra. :D sorry za OT

• 0
Odesláno
Takže jsi ji asi nehrál :D No, ale dalo by se říct, že takhle hra mi vydrží na HDD nejdéle, protože se mi ale vůbec nechce ji dohrávat :D A není to tím, že by byla nudná.

Videl jsem hafo gameplay videi, ale samozrejme jsem ji nehral, strachy se podelat nehodlam :) Jen mi ta hra prijde podivna, chodis po starym hradu a vyhybas se zahdnymu mutantovi ktery se zahadne objevuje a nesmis na nej koukat moc dlouho jinak umres....divne

• 0
Odesláno
Já dokážu hrát staršidelné hry, ale jen když je u mě kamarád nebo někdo známý a děláme si z toho srandu. ;) Jinak třeba Dead Space mi nepřijde tak strašidelný...

Lol dead space není strašidelný a bioshock či alan wake je ? Tak to já mam opačné názory, alan wake není strašidelný je to spíše takovej strašidelnější harry potter, to není urážka té hry jen přirovnání.... :D

Jinak mimochodem, podle mě jsou nejstrašidelnější hry takové kde se furt lekáš a jsi bezmocný, třeba nemáš čím se bránit, nemáš zbraně a utíkaš, to je např ten Amnesia Dark Ascent, nevím jestli bych to dohrál ale myslím že bych se přemohl :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu