Blackshark Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Dobrý den, Právě si chci koupit 64 mb kartu s free mcbootem na http://pda-shop.ic.cz/index.php?route=product/product&product_id=49 ,ale nevím jestli je tento shop důvěryhodný...Můžete mi napsat co si o tom myslíte a zda s tim obchodem máte nějaké kladné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jo můžeš kámoš si odtamtud kupoval 2x a vše bylo OK vše skvěle fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ok díky...snad to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 no tak...před měsícem jsem si ta něco objednal a do dneška mě nic nepřišloa k tomu mě ani neodpovídají na maily...nevim co s tim už.. poraďte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 ahoj, záleží na tom, jestli ti poslali potvrzení objednávky, a jestli je v tom potvrzení někde slůvko závazná. Ale zrovna koukám, že ani jejich stránky nefungují, takže bych spíš balík nečekal :( Pokud jsi za zboží zaplatil předem, asi přijdeš o peníze. Pak ti nezbývá než podat podnět k šetření ČOIce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Já bych stránce, která nemá ani na doménu a jede na ic.cz nevěřil :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 O peníze zas tak nejde...Mam to na dobírku takže sem nic nezaplatil, ale tohle byla jediná stránka kde měli co potřebuju... - MC kartu s free mcbootem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Alespoň že jsi nepřišel o peníze. Skus pohledat tu kartu někde jinde, z tohoto shopu se jí podle mne nedočkáš. Každopádně přeju hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Já koupil nedavno stejnou kartu na aukru, možná tam ještě nějaký budou, bylo jich tam několik. Pak už nevim kde jinde by je ještě mohli mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstik Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 No já tam kupoval několik karet a příslušenství,platil jsem vždy dopředu a vždy mi vše došlo.Stalo se,že u ovladače bylo spoždění,ale byl jsem informován. Ten shop je jako soukromý,že to prodává jen nějaký týpek,upozorňuje nato v kategorii onás,ale to je jedno,teď obchod nefunguje,ale odepisoval mi ,že chystají nějaké novinky a že karty zase budou. Ještě pokud je někdo nový zákazník tak komunikace vázne,majiel je asi opatrný.Mě jako registrovanému vždy odpověděl,prostě byl jsem zpokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.