Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

pda-shop.ic.cz - mohu jim důvěřovat

Recommended Posts

Dobrý den,

Právě si chci koupit 64 mb kartu s free mcbootem na http://pda-shop.ic.cz/index.php?route=product/product&product_id=49 ,ale nevím jestli je tento shop důvěryhodný...Můžete mi napsat co si o tom myslíte a zda s tim obchodem máte nějaké kladné zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

ahoj, záleží na tom, jestli ti poslali potvrzení objednávky, a jestli je v tom potvrzení někde slůvko závazná. Ale zrovna koukám, že ani jejich stránky nefungují, takže bych spíš balík nečekal :(

Pokud jsi za zboží zaplatil předem, asi přijdeš o peníze. Pak ti nezbývá než podat podnět k šetření ČOIce.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

No já tam kupoval několik karet a příslušenství,platil jsem vždy dopředu a vždy mi vše došlo.Stalo se,že u ovladače bylo spoždění,ale byl jsem informován.

Ten shop je jako soukromý,že to prodává jen nějaký týpek,upozorňuje nato v kategorii onás,ale to je jedno,teď obchod nefunguje,ale odepisoval mi ,že chystají nějaké novinky a že karty zase budou.

Ještě pokud je někdo nový zákazník tak komunikace vázne,majiel je asi opatrný.Mě jako registrovanému vždy odpověděl,prostě byl jsem zpokojený.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu