DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jistě mnozí z vás už slyšeli, že se chystá film na motiva série Uncharted. Zprávy o Drakove rodine se známou mafiánskou dvojci Pesci/ De Niro sice byli ******ovany, Mark Wahlberg vsak v roli Draka zustal, ikdyz si fanousci zadali ucast Nathna Filliona. Marky Marka bych sice jeste pochopil, reziser vsak prohlasil, ze do role Eleny chce bud Scarlett Johanson (to bych jeste pochopil a dokonce i ocenil) nebo Evu Mendes. Tak si tak rikam, hral to vubec? :) Napada me proc nikdo nesahl po herecce/daberce Eleny, neokoukana pekna baba se sexy hlasem, usetri a vsichni budou stastni, asi chteji lakat na zname tvare... Tak jako tak, zacina se mi to libit cim dal tim min, tohle mozna melo zustat pod ledem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Evička Mendéz má krajšiu postavu aj tvár. Myslím, že by tam sedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Evička Mendéz má krajšiu postavu aj tvár. Myslím, že by tam sedela. Koukam ze dalsi co nehral Uncharted....ja nejsem zastance stiktniho se drzeni postav, ale Eva Mendes vypada trosku jinak nez Elena a to napadne... jinak nesouhlasim s tim ze je Eva Mendes hezci ne SJ (ikdyz je to kus), ale to je vec nazoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 jako elena spis cameron diaz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 jako elena spis cameron diaz ;) Ta by byla dobra, ale uz je trochu stara :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 vrstvy makeupu a nikdo to nepozna =D by me spis ale zajimalo jak to je s filmem Bioshock ma vyjit pristi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Co vim tak mu zkrouhli rozpocet tak ze z toho nemuze vzejit nic dobryho, ani nevim kdo to ted ma delat, mel na tom makat verbinski, ten uz to ale vzdal :) No jasne Fenandillo, ale koukam ze az na rok 2013...to bych radsi nechal lezet, vic bych konecne ocenim Halo movie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Nejspíš to bude průser. Od Russela jsem viděl jen The Fighter a to bylo naprosto průměrný sportovní drama, který stojí za zhlédnutí jen kvůli Baleovi. Wahlberg je špatnej herec, v žádný roli mi zatím neseděl a stačí, že už mi zprotivil filmovou adaptaci Max Payna. S ním jakožto Nathanem to podle mého nedopadne dobře. Scarlett Johansson mám moc rád, ale myslím, že jí dobrodružná role Eleny nesedne. Také mi nejvíce seděla dabérka Eleny, ale to těžko ovlivníme viz. neúspěšný nerdský nátlak na obsazení Nathana Filliona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.