toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 už mi to celkem leze na mozek, že se zkouší všechno možný a nic nefunguje...LT+ mam, to by mi jinak prý nešly pustit ty hry s AP 2.5 ani před tím..a řikal mi i ten flasher že tam dal LT+ ...a co třeba ty updaty co ty si instaluješ z flashky (jak jsi říkal) tak že bych je já nainstaloval taky z flashky? Pokaždé když je potřeba aktualizovat DB , tak jsem ho nedělal z DVD , protože jsem měl FW flashe 1.5 a musel jsem hry patchovat na wave 2 . protože aktualizace z patchnuté hry nejde udělat , tak jsem se naučil už dávno aktualizovat DB přes flešku . Nyní už sice mám LT + 1.1 , ale stejně jsem aktualizoval DB přes flešku a ne z DVD . Je to ale aktualizace DB na 12625 a to ty tvrdíš že máš , takže tím to také není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 To poslední dvd sem vypaloval s takovýmhle nastavením ABGX http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 je to správně nastavený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Jestli máš možnost připojit se na net s X tak to zkus a uvidíš jestli naběhne nákej update, mám zato že jsem mněl taky takovej problém když jsem dával updat z DVD a po připojení na net se to vyřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 To poslední dvd sem vypaloval s takovýmhle nastavením ABGX http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 je to správně nastavený? Ano - máš to nastavené správně a hlavně výpis z ABGX máš naprosto v pořádku jak má správně být . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Bud to nefixol spravne v abgx, alebo nema LT+, ale iba LT, ked pise, ze po update z Bulletstorm (co je DB 12611) mu uz NFS:HP nejde. Preto som sa vyssie pytal, ci mal pred Bulletstorm updatnuty DB Bug 12416 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Bud to nefixol spravne v abgx, alebo nema LT+, ale iba LT, ked pise, ze po update z Bulletstorm (co je DB 12611) mu uz NFS:HP nejde. Preto som sa vyssie pytal, ci mal pred Bulletstorm updatnuty DB Bug 12416 :D Vyřešeno přes ICQ - nakonec jsme zjistili podle toho kdy měl dělaný flash , že má jen LT a hry s AP25 mu šly proto že si udělal update DB tím postupem . Aktualizací DB se mu ale tato možnost zrušila a NFS mu přestaly jít . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Vyřešeno přes ICQ - nakonec jsme zjistili podle toho kdy měl dělaný flash , že má jen LT a hry s AP25 mu šly proto že si udělal update DB tím postupem . Aktualizací DB se mu ale tato možnost zrušila a NFS mu přestaly jít . Hlavne, ze sa rozculoval, ze ci tu nechapeme, ze ma LT+ :lol: Moze niekto nieco tu riesit, ked sam dotycny nevie co ma doma! A vela je tu takych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Hlavne, ze sa rozculoval, ze ci tu nechapeme, ze ma LT+ Moze niekto nieco tu riesit, ked sam dotycny nevie co ma doma! A vela je tu takych. Omlouvam se že jsem na tebe vyjel, já jsem byl na tom že LT+ mam protože mi to řekl ten flasher!! jinak bych to netvrdil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Vyřešeno přes ICQ - nakonec jsme zjistili podle toho kdy měl dělaný flash , že má jen LT a hry s AP25 mu šly proto že si udělal update DB tím postupem . Aktualizací DB se mu ale tato možnost zrušila a NFS mu přestaly jít . jak ste to vyřešili? mám stejný problém LT+ 1.91 a HP mi nefungují. přitom na druhým xboxu s LT+ 1.1 jedou edit// nakonec sem si to vyřešil sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.