BreC Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak co říkáte na nový iPad ? Potěšil mě hlavně dvoujadrový procesor. V té bílé barvě vypadá skvěle. Myslím, že apple teď nemá konkurenci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 jj super,taky jsem sledoval celou obrazkovou prezentaci na engadget,fakt super ta A5,a taky mě potěšil vzhled(tlouštka hlavně),kamery taky neuškodily,ale zajima mě,jesltli to má GPS,ale asi zase ne :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 GPS má jen verze s 3G modulem. WiFi verze ji nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Vypadá perfektně víc není co dodat... Ale už mě celkem začína sr*at jak všichni Steva Jobse pohřbívají zaživa.(hlavně media) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Před půl hodkou jsem přemýšlel jestli to sem dát a kouknu a je to tady :D Ale k tématu já ho na 1000% kupuju určo ten White mam bílej i iPhone a přijde mi to takový elegantnější :D Jo jo se Stevem mi to taky vadí je to můj vzor ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Mám stejný názor jak na Jobse, tak na iPad. Ale přemýšlím jestli zainvestovat do iPhonu 5 nebo do iPadu 2 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Mate na mysli tenhle iPad 2? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Mám stejný názor jak na Jobse, tak na iPad. Ale přemýšlím jestli zainvestovat do iPhonu 5 nebo do iPadu 2 :) Na to ti odpovim jasně :D jdu jak do iPadu 2 tak do iPhone 5 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Na to ti odpovim jasně :D jdu jak do iPadu 2 tak do iPhone 5 :D To je docela dost penez.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jasně ale tak iPhone 5 nepřijde hned takže času dost a když nebudou peníze tak ho koupim trošku pozdějš ;) Edit : Jinak jsem zvědavej na ceny iPadu první generace o kolik půjdou dolu ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Podle mě půjde za chvíli z prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Podle mě půjde za chvíli z prodeje. Proc by to apple delal.... ipad 1 ma delsi zivotnost nez rok..dokonce ikdyz tu bude ipad 2 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 iPhone také vždy jde dolů z prodeje, podle toho soudím ..., ale klidně tu může zůstat, je to jen mů tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak iPhone 3G se furt prodává ..... Jinak nikde jsem nenašel víc podrobnějších fotek toho novýho iPadu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 iPhone také vždy jde dolů z prodeje, podle toho soudím ..., ale klidně tu může zůstat, je to jen mů tip Prave ze nejdou docela dlouho se drzi a to i ipody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Myslel jsem nabidky operatoru. Enty : apple.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 BreC : Tak tam je to jasný ale hledal jsem ještě náké :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 No ale iPhone 3GS se ještě pořád prodává na apple.com, nemyslím, že by první genaraci přestali prodávat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Prodává se tam i 3G takže si myslim že z prodeje nepůjde ale cena půjdu výrazně dolu můj tip 64Gb 3G 14000.- 64Gb Wifi 12000.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Můj názor je takový : Určitě suprová věc. Jak uvnitř tak na venek. Já bych si ho určitě nepořídil, protože nemám tolik financí. Chtěl bych si aspoň jednou za život pořídit vlastní iPhone, tak vydělávám na něj. iPhone byl vždycky můj sen, ale tak nějak to nedovolují finance. Kdyby byly finance tak nevidím důvod si iPad 2 nepořídit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Můj názor je takový : Určitě suprová věc. Jak uvnitř tak na venek. Já bych si ho určitě nepořídil, protože nemám tolik financí. Chtěl bych si aspoň jednou za život pořídit vlastní iPhone, tak vydělávám na něj. iPhone byl vždycky můj sen, ale tak nějak to nedovolují finance. Kdyby byly finance tak nevidím důvod si iPad 2 nepořídit :-) To ja jsem si taky chdel vydelat nanovy iphone 4, ale kdyz jsem si ty prachy na brigade vydelal bylo mi lito vse davat do iphonu tak jsem si koupil desire a jeste mi zbylo na novy xbox slim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Kdyz jsem si kupoval první iPhone tak mi těch peněz taky bylo líto ale nakonec jsem si ho koupil a nelituju toho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 První generace se mi líbila víc. To, co na ipadu 2 ztenčili (tu tlustší linii, co je podobná na macboocích), se mi právě na tom líbilo. Ale jinak hardwarově a tak je super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mate na mysli tenhle iPad 2? :) co to je...to je hustý....něco takovyho existuje nebo to je fake...... a ja si na brigadě někdy před pul rokem taky vydělal kolem 7k a nebylo mi ani líto dát všechno za iP 3GS.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 To video je samozdřejmě Fake :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts