Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Novy MS pro duo???

da8ball

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Skúsenosti nemám, ale co tak kupit tuto: http://www.progamingshop.sk/sandisk-memory-stick-pro-duo-gaming-4-gb-p-2758.html tiez je to gaming edicia ja ju mam a bez problemu, cena zhruba rovnaka a hlavne popis: Určená primárne pre PSP

njn, ale ja nepsal ze chci kartu kupowat... mam dve karty sandisk ultra II a jsem naprosto spokojenej, kamos ma 4GB SONY a fake...

ptal sem se jestli uz s nima mel nekdo co docineni, docela by me zajimaly parametry karty...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
někde jsem čet, že tyhle Lexary něco nepodporujou ... už nevim, jestli šlo o pandoru, ale je to pravděpodobný :) (moc mě neberte vážně :lol: )

to je nejaka blbost ne? proc by to nepodporovalo pandoru... jako ten format, kterej se tam potom dela? bo co?

Odkaz ke komentáři

• 0
u pandory nejsou podporovaný ms duo, ale ms pro dou jsou podporovaný snad všechny..teda akorát nevim jestli je 32 ms pro duo...

no taky je možný, že jsem se splet s tou pandorou - už je to dýl, co sem to čet......

mohlo to bejt i to, že někomu na Lexaroj nešlo Intro v AppleCor - já už fakt nevim

...proto sem psal, ať mě neberete vážně;)

každopádně bych nekupoval :lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu