goYEAh Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak schválně, kolik z vás ještě hraje na starém CRT monitoru? Je to jen anketka. Rád bych věděl jestli nebudu jediný v republice :roll: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondychan Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Mno mam kamose co hraje na CRT 32" TV .... je to fakt extrem na to koukat dele jak 20 min ... respect! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Mno mam kamose co hraje na CRT 32" TV .... je to fakt extrem na to koukat dele jak 20 min ... respect! Televize...Já se bavím o monitoru. ;) Jen chci vědět jáké jsou názory na hraní na CRT monitoru v HD. Skoro všude čtu, že obraz je srovnatelný s HDTV ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondychan Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Televize...Já se bavím o monitoru. ;) Jen chci vědět jáké jsou názory na hraní na CRT monitoru v HD. Skoro všude čtu, že obraz je srovnatelný s HDTV ;) tak ... ted si me dostal hned na nekolika frontach O.o edit: v ramci setreni spamu netvrdim ze neco z toho je nemozne,proste me to naprosto rozsekalo a nemam co k tomu dodat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 tak ... ted si me dostal hned na nekolika frontach O.o Tak si to zkus vygooglit. ;) Vím na googlu není vše, ale přece je tam nco pravdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovit Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Taky si myslím že CRT monitor to asi bude zvládat obstojně když s pc jede ve vysokém rozlišení v pohodě, jediný problém bude asi zapojení přes D-Sub které kvalitu asi snižuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Já mam crt televizi (alespoň myslím že je to CRT) a přechod na Lcd či Led bych opravdu uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 ale CRT monitor a televize jsou dvě odlišný věci. :) Teď momentálně hraju na hodně staré televizi (100 Mhz) a už se nemůžu dočkat toho VGA kabelu k CRT monitoru. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Taky si myslím že CRT monitor to asi bude zvládat obstojně když s pc jede ve vysokém rozlišení v pohodě, jediný problém bude asi zapojení přes D-Sub které kvalitu asi snižuje... Přes optiku to půjde dobře. ;) 1280x1024. To je rorzlišení při kterém jede CRT monitor na HD a obraz je fakt lahůdka. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 A co takhle udělat jen jeden příspěvěk a připojit tu anketu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak já sem hrával do prosince 2010 na CRT monitoru přes VGA HD kabel ... rozlišení šlo nastavit až na Full HD , bez imput lagu ... v prosinci sem si koupil LCD čko a grafika téměř totožná ... jediná nevýhoda crt monitoru je velikost 19palců VS 40palců široko uhlích , jinak detaily jsou skoro totožné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hral jsem na CRT monitoru asi 2-3 dny,jediny co se mi na tom nelibilo tak ty barvy..v porovnani s LCD nebo LED TV je CRT JASNE horsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hral jsem na CRT monitoru asi 2-3 dny,jediny co se mi na tom nelibilo tak ty barvy..v porovnani s LCD nebo LED TV je CRT JASNE horsi... Já zase slyšel, že na CRT jsou barvy lepší. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Já zase slyšel, že na CRT jsou barvy lepší. ;) Zalezi jaky monitor mas xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Zalezi jaky monitor mas xD Mám 17" AOC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mám 17" AOC. Mel jsem taky 17 palcu ale od HP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 CRT monitor sem opustil už před mnoha lety když byly lcd monitory ještě docela drahý zboží. A když mám teď sedět třeba jen 10min u crt monitoru tak je to pro mě utrpení ať je monitor sebekvalitnější. Do ankety: na crt nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 CRT monitor sem opustil už před mnoha lety když byly lcd monitory ještě docela drahý zboží. A když mám teď sedět třeba jen 10min u crt monitoru tak je to pro mě utrpení ať je monitor sebekvalitnější.Do ankety: na crt nehraju. Na jakou jsi jel frekvenci? ;) Posledních pár měsíců jedu na 85 Mhz a moje očička si jen libujou. ;) Ale když jsem jel na 60 Mhz, tak jsem musel po každé půl hodině protírat oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondychan Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mám 17" AOC. ja očekával nějaký pořádný kalibr... opravdu chceš porovnávat kvalitu a pohodli 17" CRT monitoru (buh vi jak stareho a buh vi jak vysviceneho) s poradnou 40" + plasmou (ne tou za 10k z Tesca...) ? Z recese mozna, ale ty to snad myslis vazne ? no flame, respect! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Na jakou jsi jel frekvenci? ;) Posledních pár měsíců jedu na 85 Mhz a moje očička si jen libujou. ;) Ale když jsem jel na 60 Mhz, tak jsem musel po každé půl hodině protírat oči. Respekt,s tema X Mhz to musi byt sakra plynuly:-) Uz jen 100Hz se mi zda dokonaly :) (zert:-) ) Synovec hraje na pc na asi 20 palcu crt a obraz je jedna radost...akorat ta vaha a velikost,zabira to celej stul :-) Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goYEAh Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ono víte, každej nemá pěněz plnou zadnici ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak já sem hrál rok na CRT monitoru Benq 24 palců na HD VGA kabelu a kvalita i detaily obrazu bych hodnotil na 2/3 (jako ve škole) , ale teď hraju asi měsíc na LG 50 palců a luxux, nejlepší pro mě je, že mužu sedět v pohodlý velký gauče a nemusim se hrbit u CRT monitoru, navíc jsem furt musel přehazovat kabeli když jsem chtěl hrát nebo jít na PC. Teď jednoznačně hodnotím 1* :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Na jakou jsi jel frekvenci? ;) Posledních pár měsíců jedu na 85 Mhz a moje očička si jen libujou. ;) Ale když jsem jel na 60 Mhz, tak jsem musel po každé půl hodině protírat oči. Když k příjdu k nějakýmu cizímu compu tak opravdu nezjištuju obnovovací frekvenci. Tátuv pc má tušim 75Hz CRT, to sem měl myslim i před lety a taky sem si řikal jaká je to nádhera že nic lepšího bejt nemůže ale po zvyknutí na lcd sem zjistil že to byl opravdu jen dojem, zpátky bych se nevracel ani kdyby crt monitor měl 200Hz a ještě by mi za to platily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Na jakou jsi jel frekvenci? ;) Posledních pár měsíců jedu na 85 Mhz a moje očička si jen libujou. ;) Ale když jsem jel na 60 Mhz, tak jsem musel po každé půl hodině protírat oči. CRT maju magneticke vyzarovanie...radsej LCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stipka Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 taky hraju na crt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.