Pennywise Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mortal Kombat série se vrací. Podle slov samotných vývojářu se bude jednat o nejbrutálnější hru, která se kdy na trhu objevila. Devátý díl s sebou přinese nový grafický engine, který bude zahrnovat mnohem více krve než kdy předtím. Tradičně nebudou chybět zápasy jeden na jednoho a nově se budeme muset se svým spolubojovníkem vypořádat se dvěma protivníky najednou. Datum vydání: 19. dubna Trailery: Scorpion Sub Zero Mileena Johnny Cage Liu Kang Noob Saibot Mortal Kombat 9 - Kratos | story trailer [HD] OFFICIAL Trailer MK9 (2011) MK9 Challenge Tower http://www.youtube.com/watch?v=8Dp9FgOWBjk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 no, tak tohle bych si moc rád zahrál ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Už mám objednanou Sběratelskou Edici :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 ta sběratelská je super, ty zarážky na dvd jsou super, ale sub-zero prohrává : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 sub zero musi vyhravat... jinak to neni mortal kombat =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 To vám závidím, že jste si stihli zajistit sběratelskou edici, protože co jsem se díval všude vyprodáno... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 To vám závidím, že jste si stihli zajistit sběratelskou edici, protože co jsem se díval všude vyprodáno... :( tak jeste na jrc, xzone uz nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 tak jeste na jrc, xzone uz nema Jo koukám, že tam mají zase trochu jinou než byla na xzone... btw. Herní vydavatel Warner Bros dnes oznámil, že očekávaná bojovka Mortal Kombat se už příští týden dočká demoverze na konzoli Playstation 3. Během prvního týdne bude dostupná pouze majitelům Playstation Plus služby a po týdnu naprosto všem. Demoverze bude obsahovat čtyři hratelné bojovníky - Scorpion, Sub-Zero, Mileena a Johnny Cage, kterými si budete moci zabojovat ve dvou arénách - Living Forest a Pit. Demoverze se plánuje i pro Xbox 360, ale podle vyjádření Warner Brosu vyjde až později. zdroj: vg247 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Už čekám až se mi to objeví na PLUSu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Už čekám až se mi to objeví na PLUSu :) Já taky nemůžu se dočkat :D, nevíš náhodou jak jdou ty updaty? Nejdříve bude US a pak teprve o den později EU ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 jn US se mi zdá že už to má a kolem 1-3 by jsme to měli mít my... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tak kdo hrál demo? Já jsem naprosto unešený, určitě kupuju!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 nejde to demo nejak pustit bez toho aniz bych se musel logovat na PSn?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 DEMO SUPER!!!!!!!!! Fakt super řezačka kam se hrabe tekken :D a to jsem velkej fanda tekkenu ;) Marous: Zkus mrknout na netu po DL ale moc tomu nedávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 DEMO SUPER!!!!!!!!! Fakt super řezačka kam se hrabe tekken :D a to jsem velkej fanda tekkenu ;)Marous: Zkus mrknout na netu po DL ale moc tomu nedávám... nejsem si jistej co myslis tim DL...ale demo sem stahnul a nainstaloval,jen to po me chce pri spusteni abych se prihlasil na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tahle hra se mi líbí opravdu hodně, skusim i demo ale myslim že do plné verze nepujdu, bavilo mě třeba Mortal Combat 2, prostě staré díly, tohle mi přijde už moc takové, nevím jak bych to řekl ale staré díly jsou podle mě nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 nevím, myslím že tahle hra zas bude takovej brutální wow-efekt. Vyzkouším demo. Souhlas s Rockyzzem - MK2 a MK3 byly nej. Nej díl je fakt asi MK2. Zatím nej bojovka je SSF4, uvidíme esli vyjde SSF4 AE..... a kam se bojové hry posunou MvC3 je spíš chaos na obrazovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Taky se těším na demo. Hrál jsem většinu dílů, ale vždycky jsme se s kamarádem vrátili k druhému. MK2 bylo prostě nejhratelnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Demo je od rána na US store tak můžete stahovat,určitě to stojí za vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tahle hra se mi líbí opravdu hodně, skusim i demo ale myslim že do plné verze nepujdu, bavilo mě třeba Mortal Combat 2, prostě staré díly, tohle mi přijde už moc takové, nevím jak bych to řekl ale staré díly jsou podle mě nejlepší... Mortal Combat 2 hra neexistuje,naucte se pls psat Mortal Kombat docela ma nasrala sony, podle ofic planu melo byt MK9 k stahnuti 15.3. a jeste dneska 16.3. v 8 nebylo nikdo,alespon,ze uz to tedy hodili na US store. Jinak toto demo je verze E3, takze to co bude fungovat v demu nebude fungovat v plne verzi, uvadi to Ed Boon. Jinak na youtube uz jsou videa combo artu z dema, kde je videt,ze se daji delat juggly i za 65% zivota,toho se trosku bojim,aby to nebyla hra, jedna chyba a je po matchi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 tak mam asi nejakej divnej store protoze Crysis 2 demo ani MK9 demo nemam jeste na stazeni... jen demo MK9 pro Plusaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 ja to osobne nemuzu zkontrolovat,ale psal viz info nahore US store,coz znamena na eu nekdy vecer v 6 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak já demo už hraju zhruba týden, díky ps plus a musím říct, že ikdyž je to jen demo, tak je to v poslední době nej bojovka jakou jsem hrál, Tekken 6 je podle toho jen chudý příživník. Fakt mě to dost chytlo a myslím si, že fanoušci série, kteří chtěli next gen restart téhle série, tak si nemohli přát nic lepšího, protože dle mě to už snad lépe ani udělat nešlo. Po všech stránkách dokonalé, je to má menší chybku vychází zhruba až za měsíc...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corwin_82 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Fatality pro demo, ve hře by pak každý měl mít dvě. V demu jen jedna Scorpion - Forward, Down, Forward, Triangle Johnny Cage - Forward, Forward, Back, Down, X Mileena - Back, Forward, Back, Forward, Triangle Sub-Zero - Back, Forward, Down, Forward, Circle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 V demu sou dve ta druha je stage fatality :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.