silverhound Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Našli by se další 4 lidi na společnou koupi této hry na PSN store - za příznivou cenu 600/5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Pokud to jde sdilet muzes si me pripsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Mel bych predbezne taky zajem, jeste brzy upresnim. Zajima me, kolik hra zabira na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 měl bych dva dotazy...nesměl bych hrát online, kdybych si to stahnul s vama a mohl bych to hrat na jinejch uctech? a jeste se zeptam...jaky je zpusoby platby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Taky se zapisuju na předběžný zájem :) (můžu ti pak poslat potvrzení o platbě na email) Max96: Hrát online to můžeš bez problému na jakýmkoli jiným účtu. Platba nejspíš přes banku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 aha, tak to ne, nemam eště kartu a kdybych něco zaplatil přes banku, rodiče by mně zabili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Nevím jak je nákup daleko, ale asi mě škrtni. Ať nezabírám místo. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 zeptám se nešla by osobní platba v ostravě nebo ve zlíně ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 ja bych zájem měl,mužeš si mě napsat,tedy jestli to jeste plati :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 taky by me zajimalo, kolik hra zabira na disku asi bych mel taky zajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 kde jste to vubec na PSN nasli? ja to tam nejak...nemam, teda ja se divam jen na cesky store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Platí to ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Zakladatel topicu byl Naposledy aktivní 15.03.2011 18:14 zkuste mu napsat PM na PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 tak už to prý aktualní není,tak bych to tu zavřel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 nemusime to zavirat, najdeme dalsi....ja jsem prvni :D kdo dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 tak já jsem druhý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Já taky :D třetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 vcera sem se dival a cena na USA storu je 30 USD coz je zhruba nejakych 550,- (zalezi kde se divate na kurzy), takze na jednoho 110,- mate nekdo zkusenost s nakupem na jinem store? je ta platba necim odlisna od naseho CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 já mám zájem, ale pokud to někdo sežene, jelikož na CZ store to není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 v tom pripade by bylo nejlepsi, kdyby ten paty byl nekdo se zkusenostma s nakupem na USA store :D jinak nevim jak to pokoumame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 prez usa store je to uplne stejni akorad platite bance kapku vic nez v cz .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 takze to koupis s nama? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 hej já to už nechci, takže uvolním místo, ale díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 fajn, takze já LegionCZE dj4u jinak na USA store je moznost koupit si hodinovy free trial plne hry a jeji velikost je 8.9 GB, je ta velikost pro nekoho problem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 tak panove dneska je modnation racers uz i na nasem store! za skvelou cenu 405,-!!! takze jsme 3, jeste 2 a muzeme kupovat! :) Aha tak jsem se spletl, je to jen pro PSP :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.