dan-dan-dan Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hej hoši hraje to tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hral som ale pri bosovi co vyzera akoby bol zlavy a kamenov to je sa mi zda 1. boss som to vzdal pretoze som nanho isiel asi 4xkrat,bojoval som s nim 45 minut a potom ma vzdy dal :( Vobec netusim ako ho dat.Nevies neco poradit?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 to je jenom v japonstine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Nie je to aj v ENG :D Ja sam som to v ENG hral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 no ale zalezi jestli jap s eng patchem nebo primo eng verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Priamo eng verzia.Ved vysla uz davno.Niekedy sa mi zda zaciatkom januara?Ale viem ze to bola uz oficialna eng verzia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 ja sem prave videl gameplaye jenom v jap a google me toho taky moc nenasel tak sem nevedel ale uz mam stahnutou a zacnu parit :) uz se i celkem tesim az vyjde eng verze god eatera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Já hraju :) Je to boží hra :D už sem dal i Vermiliona (5. boss) sem 48lvl a 20lvl weapon proficiency (SnS). Agni je v pohodě, mám na něm rekord 00'52". Kdyžtak se na youtube podívejte na Dying4anime, má tam návody jak dat bossy (mě to moc pomohlo). Ale řeknu vám že je to celkem hardoce:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Haha kámo už jsem dal toho po**nýho Bahamuta xD xD xD a Drake byl taky na pohodu dal jsem ho na 1. pokus :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 No super :D gratuluju. Vermiliona už si dávám napohodu, akorát ten meele duel mě dělá občas problémy :). Jinak dneska možná dám dalšího bossa Hecatoncheir. Takovej velkej kůň, zatím nevím co umí takže ho asi na 1. pokus nedám :). Já teď musím zabíjet takový svině jako je High drake shade a nebo Griffin nemessis :). Sem 50 lvl takže super :) Udělal sem si Jail Shield a ten má 3 sloty na orby ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 ja sem to zacal hrat vcera a po ceste do praec sem se snazil porazit toho prvniho lavovyho bossa.Je uplne easy ale ja lama sem ho na poprve nedal :D takze pred spanim budu pokracovat a zatim se mi to libi. Akorat nvm kde nakoupit potionky a kde craftit itemy :/ jo a btw v te guild hall je multiplayer a je to predpokladam jenom po AD-HOC nebo i po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 :D Já sem ho dal až na 3. lol. Poty si budeš moct koupit/vyrobit u těch 2 bab ve stánku vedle kovářa, jedna prodává a druhá vyrábí. Čím větší kapitola tím silnější poty si budeě moct vyrobit. Jinak já sem včera dal Hecatoncheira (7. boss) a už sem v 8. kapitole :) , ale jeto fakt hardcore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 jo na to crafteni atd uz sem prisel :) jinak jaky battle arty (nebo jak se menujou ty specialni pohyby na trianglu) ste pouzivali? Jinak mi to prijde jako paradni "napodobenina" Monster Huntera a v mnoha ohledech urcite vic jednodussi pro zacatecniky...uz jenom ta moznost Lock On je velmi uzitecna. Jo jeste jeden dotaz. Kdz dam status a Proficiency tak tam mam Normal attack level 4, Uppercut level 2 a pak tam mam Dash attack a Get Up Swinging co to je pripadne jak se to pouziva pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 No tak ty battle arty používám podle potřeby :) celkem budeš mít 4 battle arty, já používám SnS a poslední battle art je jakoby taková aura která ti přidává dmg :). Normal attack to je prostě síla úderu, čím vyšší lvl tím silnější rany dáváš. Uppercut je když držíš čtvereček tak on jakovy byskočí a sekne do vzduchu (u SnS, ja kje to u ostatních zbraní nevím). Dash attack je když držíš R (to je rychlejší běhání, neboli dash) a pak zmáčkneš čtvereček) útok) tak on jakoby yskočí a udělá salto (moc to nepoužívám). No a Get Up Swinging je když tě třeba shodí na zem a ty pak mačkáš čtvereček tak on udělá takovej jakoby silnější seknutí. edit: Pak si budeš moct vyrobit orb "Eye of the gods" a s tím budeš moct mít zaměřený i slabiny a rozbitelný místa (u bossů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 taky pouzivam SnS zkousel sem i ostatni ale sou takovy nemastny neslany .... jinak dash attack pouzivam docela casto (dost casto ne umyslne :D) a o tom jak lezis na zemi sem nevedel takze dik. Ale proc se mi u toho nezvedaj lvly u tech dvou? A jak zvysuju tu Weapon proficiency? Pouzivanim te dane zbrane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Mě se u toho taky nezvyšuje lvl :D nevím přesně jak se to menuje ale to první mám 6lvl, to druhý 4lvl a u těch dalších 2 se to nezvyšuje... Jinak ty skilly ma jvšechny myslím 4lvl. Zachvilku budu dávat dalšího bossa :D Wild Nidhogg se myslím menuje, tak udivíme co to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 54lvl ?? ja vytvoril postavu a uz jsem 45lvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Jj, to seš ale pak porazíš toho draka a budeš zase 1lvl :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 jj vím sem tě jen škádlil xD už jsem ho porazil a docela mě to začíná bavit i když je trochu na ***** jak máš málo života..... hned na prvním lvl mě zabil v 1questu ten malej hajzlík na dvě rány (lol :() to abyc začal zase od znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 :D ono si stačí jenom zajít do skaldu a nasadit si věci ;). Jinak já mám 518 životů, a když si lupnu alik tak mám kolem 580 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 pls kde tam beru questy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 u takovejch dvou zenskej u toho more nebo co to je xD zkus s kazdym mluvit a nekde to proste pujde xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 tak druhej boss je dole na poprve.Celkem easy ale v te druhe fazi jak je nastvanej je celkem otravnej. Tak si nafarmim zase naky materialy a vyrobim si novej mecik ale brneni mam zatim celkem shit mam porad to zakladni jednou enchantnuty a co se daji vyrobit tak nejsou lepsi :/ spis o dost horsi to stejny stit sice mi mirne zvedne def ale rapidne snizi agi no uvidime co se s tim da delat. :) a konecne mam prvni ultimatni kartu udelanou jenom nevim jestli sem si radsi nemel udelat tu z Agiho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 tu z agniho zatím udělat myslím ani nemůžeš, já sem is ju udělal až po bahamutovi (3. boss). Ten 2. boss je fakt lehkej :). U těch brnené mě to taky sere no :( ale horší je když tam je nějaký pěkný ale je 100x horší :(. Dneska už možná pudu na dalšího bossa, ale ty úkoly sou těžký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 :D Vy jste šílení pánové :D:D Začal sem to hrát a musím říct že mě to chytlo :)) Super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.