Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lord of Arcana (Pokec)


dan-dan-dan

Recommended Posts

  • Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já hraju :) Je to boží hra :D už sem dal i Vermiliona (5. boss) sem 48lvl a 20lvl weapon proficiency (SnS). Agni je v pohodě, mám na něm rekord 00'52". Kdyžtak se na youtube podívejte na Dying4anime, má tam návody jak dat bossy (mě to moc pomohlo). Ale řeknu vám že je to celkem hardoce:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No super :D gratuluju. Vermiliona už si dávám napohodu, akorát ten meele duel mě dělá občas problémy :). Jinak dneska možná dám dalšího bossa Hecatoncheir. Takovej velkej kůň, zatím nevím co umí takže ho asi na 1. pokus nedám :). Já teď musím zabíjet takový svině jako je High drake shade a nebo Griffin nemessis :). Sem 50 lvl takže super :) Udělal sem si Jail Shield a ten má 3 sloty na orby ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem to zacal hrat vcera a po ceste do praec sem se snazil porazit toho prvniho lavovyho bossa.Je uplne easy ale ja lama sem ho na poprve nedal :D takze pred spanim budu pokracovat a zatim se mi to libi. Akorat nvm kde nakoupit potionky a kde craftit itemy :/ jo a btw v te guild hall je multiplayer a je to predpokladam jenom po AD-HOC nebo i po netu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D Já sem ho dal až na 3. lol. Poty si budeš moct koupit/vyrobit u těch 2 bab ve stánku vedle kovářa, jedna prodává a druhá vyrábí. Čím větší kapitola tím silnější poty si budeě moct vyrobit. Jinak já sem včera dal Hecatoncheira (7. boss) a už sem v 8. kapitole :) , ale jeto fakt hardcore.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo na to crafteni atd uz sem prisel :) jinak jaky battle arty (nebo jak se menujou ty specialni pohyby na trianglu) ste pouzivali? Jinak mi to prijde jako paradni "napodobenina" Monster Huntera a v mnoha ohledech urcite vic jednodussi pro zacatecniky...uz jenom ta moznost Lock On je velmi uzitecna. Jo jeste jeden dotaz. Kdz dam status a Proficiency tak tam mam Normal attack level 4, Uppercut level 2 a pak tam mam Dash attack a Get Up Swinging co to je pripadne jak se to pouziva pls?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak ty battle arty používám podle potřeby :) celkem budeš mít 4 battle arty, já používám SnS a poslední battle art je jakoby taková aura která ti přidává dmg :). Normal attack to je prostě síla úderu, čím vyšší lvl tím silnější rany dáváš. Uppercut je když držíš čtvereček tak on jakovy byskočí a sekne do vzduchu (u SnS, ja kje to u ostatních zbraní nevím). Dash attack je když držíš R (to je rychlejší běhání, neboli dash) a pak zmáčkneš čtvereček) útok) tak on jakoby yskočí a udělá salto (moc to nepoužívám). No a Get Up Swinging je když tě třeba shodí na zem a ty pak mačkáš čtvereček tak on udělá takovej jakoby silnější seknutí.

edit: Pak si budeš moct vyrobit orb "Eye of the gods" a s tím budeš moct mít zaměřený i slabiny a rozbitelný místa (u bossů)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky pouzivam SnS zkousel sem i ostatni ale sou takovy nemastny neslany .... jinak dash attack pouzivam docela casto (dost casto ne umyslne :D) a o tom jak lezis na zemi sem nevedel takze dik. Ale proc se mi u toho nezvedaj lvly u tech dvou? A jak zvysuju tu Weapon proficiency? Pouzivanim te dane zbrane?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se u toho taky nezvyšuje lvl :D nevím přesně jak se to menuje ale to první mám 6lvl, to druhý 4lvl a u těch dalších 2 se to nezvyšuje... Jinak ty skilly ma jvšechny myslím 4lvl. Zachvilku budu dávat dalšího bossa :D Wild Nidhogg se myslím menuje, tak udivíme co to bude :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak druhej boss je dole na poprve.Celkem easy ale v te druhe fazi jak je nastvanej je celkem otravnej. Tak si nafarmim zase naky materialy a vyrobim si novej mecik ale brneni mam zatim celkem shit mam porad to zakladni jednou enchantnuty a co se daji vyrobit tak nejsou lepsi :/ spis o dost horsi to stejny stit sice mi mirne zvedne def ale rapidne snizi agi no uvidime co se s tim da delat. :) a konecne mam prvni ultimatni kartu udelanou jenom nevim jestli sem si radsi nemel udelat tu z Agiho :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tu z agniho zatím udělat myslím ani nemůžeš, já sem is ju udělal až po bahamutovi (3. boss). Ten 2. boss je fakt lehkej :). U těch brnené mě to taky sere no :( ale horší je když tam je nějaký pěkný ale je 100x horší :(. Dneska už možná pudu na dalšího bossa, ale ty úkoly sou těžký :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu