vnarek Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 2.boss hned na poprvy dole FxR:ten eye of god se dela z agniho takze ho musis porazit bez nej:) Lasicek napsal: 2.jestli ti ta baba už neche dat úkoly zkus jít do tý budovy za tebou (guild hall myslím) a tam bys měl dostat úkol (nevím jak to přesně je, už sem dlouho nehrál dalsi ukoly se neberou v guild hall ale musis ve z mesta furt rovne az dojdes k takovym svitivym sutrum :cheesygrin: v ty guild hall se ukoly brat muzou ale sou mega tezky pro jednoho hrace:bash:........ uz po treti skousim dat bahamuta ale vubec to nejde znicim mu ocas i leve kridlo on se nastve a udela nejakej modrej utok a sem hned mrtvej...nejaky rady :cheesygrin: Citovat
dan-dan-dan Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 No jestli ses zasekk u Bahamuta jsem rád, že nejsem sám já ho nedal tak jsem se vrátil k MH a GE je to hrozně stupidní boss...... Citovat
Lasicek Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 :D Bahamut je hroznej hajzl.. Sem se u něho sekl snad nejdýl. Je to zase o tom přijít kam kdy sekat a uhybat. Když na to to přindeš tak ho budeš dávat rychle jak nic. A jestli myslíš to modrý, to jak vylítne a udělá jakby takovou vlnu tak di uplně do rohu, tam tě to netrefí Citovat
Jim Beam Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 Jak rika Lasicek :) Bahamut je jeden z mejch oblibenejch bossu :) zase klasika rubes ho rubes ho a kdyz sekne ocasem tak guard a ten modrej utok stacio jit uplne k okraji. Jinak pokud si netroufas tak pred nim jenom utikej kdyz je nastvanej a pockej si az se uklidni. Jenom davej bacha aby i neutekl ;) Citovat
vnarek Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 To je nemozny :? rozsekam mu leve kridlo a ocas on se nastve a pouzije tu silu a ja nestihnu jiit na kraj :) po jedny vlne je pomne :D....... Citovat
Jim Beam Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 ja nevim ja s tm nikdy nemel problem .) pokazdy sem se tam dostal uplne krasne vcas. Tedka uz si nak nevybavuju jestli tam je naky tlacitko na behani tak tusim ze to sem taky pouzival Citovat
Lasicek Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 Podívej se na tohle video a na ostatní taky :D Mě to dost pomohlo, díky němu sem e dostal tak "daleko" jinak už bych s tím asi sekl.. A navís u tutu na Bahamuta má i titulky kde ti píše co přesně máš udělat ;) good luck Citovat
vnarek Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 ted sem se dostal az za prvni meele duel :cheesygrin: ale dosly mi zivoty a zase od znova neznate nejakou hru podobnou tyhle ??:cheesygrin: Citovat
Lasicek Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Odesláno Září 19, 2011 Takže.. Začínám hrát znova :D Předtím sem to nedohrál :( takže teď to chcu dohrát!! Bwt. Hraje ještě vůbec někdo? Citovat
Jim Beam Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Odesláno Září 19, 2011 bohuzel z nedostatku casu a spoustu jinych aktivit to nehraju ale rad bych zase zacal tak treba zacnu s tebou :) Citovat
Lasicek Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Odesláno Září 19, 2011 :D já sem dneska dal bahamuta (asi po 3 hodinách hraní) za tejden bych chtěl bejt někde tam kde sem zkončil minule :D Citovat
rwak1468624271 Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 Zdravím, prsím vás, mám problém, stáhl jsem hru "Lord of arcana" ale nejde mi zapnout, první verze mi hodila chybu, druhá se pro jistotu ani neukázala v seznamu her... Prosím o pomoc, mám psp 3004 s genem 5.03 Gen-C. popřípadě buďte někdo z vás tak hodný a šupněte mi sem link na download k mému genu/ návod jak hru spustit... Předem děkuji za ochotu a pomoc :) Citovat
Catlter Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 Čau, poraďíte mi jak dobře zabít green slims? Mám S1, ultimatku z Agniho ale dost slabej blesk. Četl jsem, že na ně zabírá magie, takže ještě jestli nevíte, kdy bude v obchodě třeba ten oheň, jak má ten lvl 45 na začátku, nebo nějaké jiné dobré kouzlo. Myslím, že jich 20 za hodinu fakt nestihnu. :| Citovat
Lasicek Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 No když do nich praskneš oheň tak ho omráčíš a dosekáš ale když ho nemáš tak zkus třeba nějakou silnou zbraŇ něco co mlátí, napš 2H nebo sekeru velkou. Citovat
Catlter Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 Ok. Opravdu je nejlepší 2H. Stačilo pár seků a je po nich. Teď půjdu na Grendela.dík Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.