Blooman Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tákže... zajímalo by mě co si o Ps HOME myslíte.. ? Přijdu si tam v obleku kterej byl u Cod : Hardened Editiion.. A všichni: Ur gay! Motherfucker! HAHA Gay! Mužu se zeptat jestli ten obek něco vyjadřuje nebo jen záviděj? :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Foto jak ten oblek vypada nemas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Nepripada mi jako gayovskej , prijde mi docela luxusni , Jak rikas zavidi ze ho nemaj a este to sou male decka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 jasná závist je skvělej (palec nahoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Vsechny je reportni ja se s timhle nikdy nesetkal a jakože sem tohle očekával tak jen davej report a mas klid ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Já bych ti to řekl taky, protože CoD BO je i obecně hráči bráno jako naprostá blbost - a když tam přijdeš v tomhle, tak se ti vysmějou :D A že je nahlásíš jim jen dokážeš, že vážně si :D Nic proti, ale já bych si to na sebe nevzal ani kdyby mi platili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Něco jiného je lítat v tomhle na bojišti a něco jiného s tímhle vylézt na ulici mezi lidi. Potkat podobného hastroše v reálu, tak se taky začnu smát. Věta "Ur gay" v tomhle připadě neznamená, že by oblek vyjadřoval tvoji sexuální orienraci, ale pouze to, že vypadáš jako blbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 No mě je to jedno.. Ps Home nehraju... tak sem tý edice využil a oblík si to.. :D A jinak.. Ps home mi nepříjde moc dobrá věc.. Chat by zněl nějak takhle (neměl sem ten oblek :D) Hey , Mike ur motherf*cker Stfu gay gay gay ... haha ... No a tohle tam je skoro pořád.. věci tohohle typu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jo ja obcas chodim hravat bowling a nikdy se mi tohle nestaldycky s tema co hraju jeste anglicky pokecam :) a pohoda a to sem tam byl i v tom killzone 3 obleku co se da ziskat na FB .. a nikdo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 presne tak chodim si tam v killzone oblecich a nikdy nic fakt tohle sem nikdy nevidel a myslim si ze PS home je hodne zajimava vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Tak jako v PSN se daji hravat minihry online to se mi celkem libi a je to zadarmo .. hodne se mi libi reversi ve stylu LOCO ROCO.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.