Kastan Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Nedávno tady byl článek z PSP-News.cz že neoriginální nabíječka může poškodit psp (začít hořet) může ho neoriginální autonabíječka poškodit ? Nechtěl bych si ho zbytečně zničit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 tak může tě to zkurvit i originál, máš jak baterky třeba, taky tě v může vytect originál a zkurvit tě elktroniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Je to docela o nahode ;) i s originalni nabijeckou se neco muze stat prepeti v siti atd pred tim te neuchrani ani originalni nabijecka ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 lepsi nez autonabijecka je redukce na klasickou zasuvku 240V do ktery strcis nejen nabijecku na psp ale treba i notas a cokoli jinyho...stoji to od 500 a je to fakt dobra vec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 lepsi nez autonabijecka je redukce na klasickou zasuvku 240V do ktery strcis nejen nabijecku na psp ale treba i notas a cokoli jinyho...stoji to od 500 a je to fakt dobra vec... Tohle me zajima, kde se to da sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Treba to prodavaji v Plusu ,meli to tam nedavno :D (Discont plus):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 no tak kdyz si zajdete do elektrotechnika, date za nabijecku do auta ta 50,-Kč, zrowna nedawno si ji kamos delal...a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Já mám od Sony do auta a je super ;) Doporučuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ja mam tiez original sony .. ale je to zbytocne draha a velka hracka ... jediny rozdiel oproti ten klasickej je ina koncovka na konci , tiez to ma taku adapterovu skatulku ... co ine nemaju .. takze to zbytocne v aute zavadzia ... ale inac je do pohody ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 no ja tam mam tu skatulku taky, sou v tom odpory a jeste jedna mrdka, ktera ani nevim k cemu je (myslim ze na prevod proudu), kazdopadne staci pade a pajecka pri ruce a mas nabijecku za 10 minut hotovou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ja sem koupl v jakemsi balicku a nic se mi s psp nestalo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ja mam tiez original sony .. ale je to zbytocne draha a velka hracka ... jediny rozdiel oproti ten klasickej je ina koncovka na konci , tiez to ma taku adapterovu skatulku ... co ine nemaju .. takze to zbytocne v aute zavadzia ... ale inac je do pohody ... No to jo, drahá je, ale když jsem si potřeboval koupit autonabíječku měli zrovna jenom Sony, takže jsem si ji koupil a spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ja som bol na tom podobne .. vosiel som do obchodu , povedal som ze potrebujem autobnabijacku , chlapik mi dal tuto .. a som povedal ze dobre .. ale teraz ked vidim ze som to mohol mat aj lacnejsie .. a v mensom baleni . .troska to zamrzi .. o nic ine tam nejde .. spokojny som aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Já jsem autonabíječku pořídil v nějaké sadě za asi 150 v tom Datartu na Národce vedle Tesca, a funguje to dobře. Odzkoušeno. Navíc jsem zjistil, že má stejný konektor jako má můj notebook, takže teď cestujeme stylem, že se rozvalim na zadní sedačce, prdnu nabíječku do nb, člověk vedle čučí na film, z nb do psp mám usb + charge kabel v jednom, tak pařim a jsem v proudu.. pohoda. Nebo se dá taky přes USB + nabíječku kabel používat v autě do rádia s usb vstupem jako přehrávač, a zároveň se nabíjí z autobaterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zogi Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ja mam neoriginalni nabijecku a jede mi to vpohode sice tam ma spatny kontakt ale trocha cviku to zpravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 nejakej dobrej shop?ja vim...mam hledat...ale jestli mate nejakej dobrej,kde mate dobry zkusenisti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kastan
Nedávno tady byl článek z PSP-News.cz že neoriginální nabíječka může poškodit psp (začít hořet) může ho neoriginální autonabíječka poškodit ? Nechtěl bych si ho zbytečně zničit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts