Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Autonabíječka

Kastan

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ja mam tiez original sony .. ale je to zbytocne draha a velka hracka ... jediny rozdiel oproti ten klasickej je ina koncovka na konci , tiez to ma taku adapterovu skatulku ... co ine nemaju .. takze to zbytocne v aute zavadzia ... ale inac je do pohody ...

No to jo, drahá je, ale když jsem si potřeboval koupit autonabíječku měli zrovna jenom Sony, takže jsem si ji koupil a spokojenost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ja som bol na tom podobne .. vosiel som do obchodu , povedal som ze potrebujem autobnabijacku , chlapik mi dal tuto .. a som povedal ze dobre .. ale teraz ked vidim ze som to mohol mat aj lacnejsie .. a v mensom baleni . .troska to zamrzi .. o nic ine tam nejde .. spokojny som aj ja

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem autonabíječku pořídil v nějaké sadě za asi 150 v tom Datartu na Národce vedle Tesca, a funguje to dobře. Odzkoušeno. Navíc jsem zjistil, že má stejný konektor jako má můj notebook, takže teď cestujeme stylem, že se rozvalim na zadní sedačce, prdnu nabíječku do nb, člověk vedle čučí na film, z nb do psp mám usb + charge kabel v jednom, tak pařim a jsem v proudu.. pohoda. Nebo se dá taky přes USB + nabíječku kabel používat v autě do rádia s usb vstupem jako přehrávač, a zároveň se nabíjí z autobaterky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu