remind Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Zdravim, všiml sem si že moje 2 roky staré nds lite má docela velkou prasklinu u pravého kloubu a dost blbě se teď otevírá , nedá se to něak opravit? kdyžtak kontakt na něaký dobrý servis moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Opravit se to neda. Jedinou moznosti je vymena celeho dilu (plast) a to dle toho, kde to je. Obe casti jsou delany ze dvou casti... Takze... hm... servis... hm... www.google.cz Ale rozhodne ti nedoporucuju to delat sam, pokud nejsi dostatecne manualne zrucny + hoodne technicky typ. (Mel jsem jedno mrtve ds na dva kusy a rozebrat to i tak byl docela orisek...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remind Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 ok díky asi zkusim servis no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
remind
Zdravim, všiml sem si že moje 2 roky staré nds lite má docela velkou prasklinu u pravého kloubu a dost blbě se teď otevírá , nedá se to něak opravit? kdyžtak kontakt na něaký dobrý servis moc díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.