remind Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2011 Zdravim, všiml sem si že moje 2 roky staré nds lite má docela velkou prasklinu u pravého kloubu a dost blbě se teď otevírá , nedá se to něak opravit? kdyžtak kontakt na něaký dobrý servis moc díky. Citovat
0 penthaler Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 Opravit se to neda. Jedinou moznosti je vymena celeho dilu (plast) a to dle toho, kde to je. Obe casti jsou delany ze dvou casti... Takze... hm... servis... hm... www.google.cz Ale rozhodne ti nedoporucuju to delat sam, pokud nejsi dostatecne manualne zrucny + hoodne technicky typ. (Mel jsem jedno mrtve ds na dva kusy a rozebrat to i tak byl docela orisek...) Citovat
0 remind Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 ok díky asi zkusim servis no Citovat
Otázka
remind
Zdravim, všiml sem si že moje 2 roky staré nds lite má docela velkou prasklinu u pravého kloubu a dost blbě se teď otevírá , nedá se to něak opravit? kdyžtak kontakt na něaký dobrý servis moc díky.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.