Susperian Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Pánové prosím vás kdyý hodím iso do abgx objeví se mi zpráva, kterou jsem nikdy neměl a nerozumím tomu díky moc za radu. Píšou tam žlutě: Caution This SS contains a value (abgle 359) that will cause older version of ixtreme to return a detectable bad response Make sure your drive is flashed with ixtreme 1.4 or newer.. Alternatively you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with ixtreme 1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 je to novinka tak ještě není v abgx zaznamenána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karty09 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 No tak co stím? Sem to projel taky v ABGX a nevim jestli to tedy X-Box přečte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 jaká je tam ochrana? mám jenom LT 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 na screenech z abgx neni ap 2.5 tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 tak hlavně že tam není ap25 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 vis to jiste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 AP25 tam není , ale když jsem to zkoušel spustit , tak to na mně chtělo update . Mám DB 12611 - že by to chtělo už dokonce 12625 ? Když jsem zkoušel zjistit wave v 360WavesPatcheru , tak se spustila automatická aktualizace a ukázalo se wave 11 . Takže asi DB 12625 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 jaj zas novej dash?tk počkáme co bude dělat no... tak moment JÁ MÁM 12625 :D a vše my jde ok(ještě jsem DA 2 nezkoušel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 tak mě to jede na dash 12625 a mám LT+ :) odzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 mě taky. mám 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 mě taky. mám 1.6 Chlape můžeš to upřesnit? Takže ty nemáš flash LT+ a updatoval jsis dashbord na 12625? Prý pokud to člověk udělá má problém pokud nemá LT+ nemůžeš na live ikdyž já tam nechodím tak je mi to fuk. Ale je to teda bez problému na tom Dashi 12626 a fungují i starší hry? díky já mám předposledni flash LT 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Chlape můžeš to upřesnit? Takže ty nemáš flash LT+ a updatoval jsis dashbord na 12625? Prý pokud to člověk udělá má problém pokud nemá LT+ nemůžeš na live ikdyž já tam nechodím tak je mi to fuk. Ale je to teda bez problému na tom Dashi 12626 a fungují i starší hry? díky já mám předposledni flash LT 1.1 Starsie hry funguju, ak nemaju AP2.5 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jediný problém o kterém se mluví po updatu na 12625 je ten , že při FW LT + na něm nespustíš dříve vypálené a neošetřené hry na AP25 které navíc detekuje . Jedná se o hry COD BO , COD MW2 a halo reach . Musí se znova ošetřené v ABGX vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jediný problém o kterém se mluví po updatu na 12625 je ten , že na něm nespustíš dříve vypálené a neošetřené hry na AP25 které navíc detekuje . Jedná se o hry COD BO , COD MW2 a halo reach . Musí se znova ošetřené v ABGX vypálit . Ale to pre neho nie je relevantne, kedze nema LT+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Ale to pre neho nie je relevantne, kedze nema LT+. Jasně to mě nevadí, protože už u Bulletstormu jsem si updatoval dashbord a veděl jsem že už nebudu hrat ty s ochranou ap2.5 takze v pohode diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Ale to pre neho nie je relevantne, kedze nema LT+. Ano - to jsem neupřesnil , že to platí o problému s LT + - doplním to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jasně to mě nevadí, protože už u Bulletstormu jsem si updatoval dashbord a veděl jsem že už nebudu hrat ty s ochranou ap2.5 takze v pohode diky moc Ale zas Bulletstorm ma DB 12611, takze este na 12611 sa da zahrat MW2, Black Ops, Halo reach :D Na 12625 uz tieto hry nespustis bez flashu LT+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 ludia kedy dostanem tie dracie schopnosty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 já mam 1.6...nejdou ty hry co nešli na lt(pred osetrenim) cod a reach... na live sem denně hraju totíž ultiamte team ve fife :) a flagly jsme uz dlouho...ted zalezi kdy a jestli prijde nekdy neco jako vlna banu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 To Trezzor: Ano, ale to mě naštěstí taky nevadí, protože tyhle hry už mám dohrané a já 2x hru nehraju takže v poho:-) Zajímalo by mě jaká ta hra vlastně je. Někdo kritizuje ovládání, že není klikací jako na PC jsem zvědavý na recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 susperian : mne sa tato hra velmi lubi akoze ja nemusim RPG hry ale tato ma fakt bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 susperian : mne sa tato hra velmi lubi akoze ja nemusim RPG hry ale tato ma fakt bavi No já taky nejsem vyloženě RPG hráč, ale zaklínač byl super. A Dragon Age 1 mě taky strašně bavila na PC. Ale přišlo mě to strašně težké tak jsem nakonec musel použít trainer. Na xbox moc chetay nejsou. Takže jaká je podle tebe obtížnost Dragon Age 2 na xbox je to hratelné v klidu třeba na nejnižší obtížnost? Mě vadí na RPG, že pokud člověk správně a s rozvahou nerozděluje přidělené zkušenosti pak je to moc těžké až nehratelné. A mě to nikdy moc nebavilo to kutit a přemýšlet co je nevhodnější atd. Doufám teda, že dragon age 2 nebude tak těžké jak jednička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 nevite nekdo co to ma za update a kde ho stahnu?Pokazde se mi to smaze pri restartovani xka, na disku hry.Potreboval bych ten update stahnout a nejdriv vlozit pres flashku.Mam update z bulletstormu.nervy v kyblu,chci si zahrat dragons age.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 susperian : hra sa da hrat v phode na nejlahsom levli,a k tym skusenostiam ked si WARRIOR jak ja tak si doplnuj skusenosti TWO-HAND ci jak sa to vola a potom si doplnuj co chces podla mna je to fakt dobra hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.