Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age 2 problém

Susperian

Recommended Posts

Pánové prosím vás kdyý hodím iso do abgx objeví se mi zpráva, kterou jsem nikdy neměl a nerozumím tomu díky moc za radu. Píšou tam žlutě: Caution This SS contains a value (abgle 359) that will cause older version of ixtreme to return a detectable bad response Make sure your drive is flashed with ixtreme 1.4 or newer.. Alternatively you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with ixtreme 1.4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

AP25 tam není , ale když jsem to zkoušel spustit , tak to na mně chtělo update . Mám DB 12611 - že by to chtělo už dokonce 12625 ? Když jsem zkoušel zjistit wave v 360WavesPatcheru , tak se spustila automatická aktualizace a ukázalo se wave 11 . Takže asi DB 12625 .

Odkaz ke komentáři

mě taky. mám 1.6

Chlape můžeš to upřesnit? Takže ty nemáš flash LT+ a updatoval jsis dashbord na 12625? Prý pokud to člověk udělá má problém pokud nemá LT+ nemůžeš na live ikdyž já tam nechodím tak je mi to fuk. Ale je to teda bez problému na tom Dashi 12626 a fungují i starší hry? díky já mám předposledni flash LT 1.1

Odkaz ke komentáři

Chlape můžeš to upřesnit? Takže ty nemáš flash LT+ a updatoval jsis dashbord na 12625? Prý pokud to člověk udělá má problém pokud nemá LT+ nemůžeš na live ikdyž já tam nechodím tak je mi to fuk. Ale je to teda bez problému na tom Dashi 12626 a fungují i starší hry? díky já mám předposledni flash LT 1.1

Starsie hry funguju, ak nemaju AP2.5 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software

Odkaz ke komentáři

Jediný problém o kterém se mluví po updatu na 12625 je ten , že na něm nespustíš dříve vypálené a neošetřené hry na AP25 které navíc detekuje . Jedná se o hry COD BO , COD MW2 a halo reach . Musí se znova ošetřené v ABGX vypálit .

Ale to pre neho nie je relevantne, kedze nema LT+.

Odkaz ke komentáři

Jasně to mě nevadí, protože už u Bulletstormu jsem si updatoval dashbord a veděl jsem že už nebudu hrat ty s ochranou ap2.5 takze v pohode diky moc

Ale zas Bulletstorm ma DB 12611, takze este na 12611 sa da zahrat MW2, Black Ops, Halo reach :D Na 12625 uz tieto hry nespustis bez flashu LT+.

Odkaz ke komentáři

já mam 1.6...nejdou ty hry co nešli na lt(pred osetrenim)

cod a reach...

na live sem denně hraju totíž ultiamte team ve fife :)

a flagly jsme uz dlouho...ted zalezi kdy a jestli prijde nekdy neco jako vlna banu

Odkaz ke komentáři

To Trezzor: Ano, ale to mě naštěstí taky nevadí, protože tyhle hry už mám dohrané a já 2x hru nehraju takže v poho:-) Zajímalo by mě jaká ta hra vlastně je. Někdo kritizuje ovládání, že není klikací jako na PC jsem zvědavý na recenze.

Odkaz ke komentáři

susperian : mne sa tato hra velmi lubi akoze ja nemusim RPG hry ale tato ma fakt bavi

No já taky nejsem vyloženě RPG hráč, ale zaklínač byl super. A Dragon Age 1 mě taky strašně bavila na PC. Ale přišlo mě to strašně težké tak jsem nakonec musel použít trainer. Na xbox moc chetay nejsou. Takže jaká je podle tebe obtížnost Dragon Age 2 na xbox je to hratelné v klidu třeba na nejnižší obtížnost? Mě vadí na RPG, že pokud člověk správně a s rozvahou nerozděluje přidělené zkušenosti pak je to moc těžké až nehratelné. A mě to nikdy moc nebavilo to kutit a přemýšlet co je nevhodnější atd. Doufám teda, že dragon age 2 nebude tak těžké jak jednička.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu