Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pánové prosím vás kdyý hodím iso do abgx objeví se mi zpráva, kterou jsem nikdy neměl a nerozumím tomu díky moc za radu. Píšou tam žlutě: Caution This SS contains a value (abgle 359) that will cause older version of ixtreme to return a detectable bad response Make sure your drive is flashed with ixtreme 1.4 or newer.. Alternatively you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with ixtreme 1.4

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
mě taky. mám 1.6

Chlape můžeš to upřesnit? Takže ty nemáš flash LT+ a updatoval jsis dashbord na 12625? Prý pokud to člověk udělá má problém pokud nemá LT+ nemůžeš na live ikdyž já tam nechodím tak je mi to fuk. Ale je to teda bez problému na tom Dashi 12626 a fungují i starší hry? díky já mám předposledni flash LT 1.1

Odesláno
Chlape můžeš to upřesnit? Takže ty nemáš flash LT+ a updatoval jsis dashbord na 12625? Prý pokud to člověk udělá má problém pokud nemá LT+ nemůžeš na live ikdyž já tam nechodím tak je mi to fuk. Ale je to teda bez problému na tom Dashi 12626 a fungují i starší hry? díky já mám předposledni flash LT 1.1

Starsie hry funguju, ak nemaju AP2.5 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software

Odesláno
susperian : mne sa tato hra velmi lubi akoze ja nemusim RPG hry ale tato ma fakt bavi

No já taky nejsem vyloženě RPG hráč, ale zaklínač byl super. A Dragon Age 1 mě taky strašně bavila na PC. Ale přišlo mě to strašně težké tak jsem nakonec musel použít trainer. Na xbox moc chetay nejsou. Takže jaká je podle tebe obtížnost Dragon Age 2 na xbox je to hratelné v klidu třeba na nejnižší obtížnost? Mě vadí na RPG, že pokud člověk správně a s rozvahou nerozděluje přidělené zkušenosti pak je to moc těžké až nehratelné. A mě to nikdy moc nebavilo to kutit a přemýšlet co je nevhodnější atd. Doufám teda, že dragon age 2 nebude tak těžké jak jednička.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu