zeNík Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Servac hele ja tu mam takej mensi problemek. kdyz sem si stahnul nejakou Homebrew aplikace tak sou tam 2 slozky jedna napr. emulator a druha emulator% a kdyz to nakopcim na kartu tak jedno je jako v poho ten emulator a to druhy s tim % je tam jako corrupted data a kdyz to smazu tak to zase nejde :( takze jestli nekdo PLS nevite jestli to jde treba nejak schovat a nebo neco s tim pohekrovat predem dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 v recovery máš v configuration hide corrupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Servac hele ja tu mam takej mensi problemek.kdyz sem si stahnul nejakou Homebrew aplikace tak sou tam 2 slozky jedna napr. emulator a druha emulator% a kdyz to nakopcim na kartu tak jedno je jako v poho ten emulator a to druhy s tim % je tam jako corrupted data a kdyz to smazu tak to zase nejde :( takze jestli nekdo PLS nevite jestli to jde treba nejak schovat a nebo neco s tim pohekrovat predem dík :) obe slozky nakopiruj do game(ma to facha)mam cfw 3.52 M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 WOOOW...obema moc diky:) pouzil sem spis tu metodu s recovary menu ale i ta druha se mi urcite nekdy bude hodit. tak jedste jednou moc dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 v recovery máš v configuration hide corrupted datamám ten samý problém ale nějak jsem nepochopil jestli to teda mám mít enabled nebo disabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 enabled.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 proste tyto novodoby ludia to nepoznaju... pradavno mal clovek pod game 30 koruptovanych ikon ani sa to nedalo kryt proste nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 ty corupted data tam sou prej jako Ovladace bo co... Tag nejak mi to vysvetlovaj HAN... nwm jestli sem to dobre pochopil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.