Typan Cz Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 ahoj, jednou se mi u iPodu Touch 4G nějakym záhadnym způsobem povedlo, že se i při zamknutym displayi mohla hudba přepínat. nemohl by mi někdo poradit jak to nastavit na pořád ? díky za každou odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 2x kliknout na home button při zamčeném iP? tohle myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 jo, přesně tohle :) díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Programen Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 A taky tím vyvoláš "spodní posouvací menu" v normálním menu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Jak to myslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Hádám, že myslí ten multitasking "bar" u iOS4 (?) a výš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
ahoj, jednou se mi u iPodu Touch 4G nějakym záhadnym způsobem povedlo, že se i při zamknutym displayi mohla hudba přepínat.
nemohl by mi někdo poradit jak to nastavit na pořád ?
díky za každou odpověď ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.