Typan Cz Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 ahoj, jednou se mi u iPodu Touch 4G nějakym záhadnym způsobem povedlo, že se i při zamknutym displayi mohla hudba přepínat. nemohl by mi někdo poradit jak to nastavit na pořád ? díky za každou odpověď ;) Citovat
0 jura555 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 2x kliknout na home button při zamčeném iP? tohle myslíš? Citovat
0 Typan Cz Odesláno Březen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 jo, přesně tohle :) díky moc ;) Citovat
0 Programen Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 A taky tím vyvoláš "spodní posouvací menu" v normálním menu :) Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 Hádám, že myslí ten multitasking "bar" u iOS4 (?) a výš ... Citovat
Otázka
Typan Cz
ahoj, jednou se mi u iPodu Touch 4G nějakym záhadnym způsobem povedlo, že se i při zamknutym displayi mohla hudba přepínat.
nemohl by mi někdo poradit jak to nastavit na pořád ?
díky za každou odpověď ;)
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.