Pizzadox Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 ty jo premyslim o koupi teto vecicky: http://www.gamestation.cz/sony-psp.asp?idzbozi=1599 sice doba nabijeni 4 hodiny !!! ale kdyz jsem nekde kde neni elektrika tak se mi alespon tak nevybyje baterka co na to rikate ??? a ma s tim nekdo nejake zkusenosti ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Jako naprostá nouzovka to jde, ale stejně bych do toho asi nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2006 Me to prijde dost dobry, urcite do toho pujdu az budu mit penize. Jezdim casto na chatu a celej vikend mi baterka fakt nevydrzi a slunicka je tam dost. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Uz to tady jednou bylo a mi to pripomina muj Gameboy :lol: abych si jednou az nekam pujdu nespletl a chtel hrat na solarnim panelu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 ty jo premyslim o koupi teto vecicky: http://www.gamestation.cz/sony-psp.asp?idzbozi=1599 sice doba nabijeni 4 hodiny !!! ale kdyz jsem nekde kde neni elektrika tak se mi alespon tak nevybyje baterka co na to rikate ??? a ma s tim nekdo nejake zkusenosti ?? Na hory bych rekl ze idealni :wink: ale zas tak PSP nepotrebuju abch k nemu kupoval solarni panel, a uz vubec nejezdim nekam kde nejni elektrika, to vubec nevim jak bych tam prezil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Ja mam outdoor changer kde das 4 baterky a PSP ti vyzrzi o nejakych 6 hodin viac a stalo to 300kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Tohle by se hodilo kámošovi do Irska :D ale tady pro většinu lidí asi k ničemu, dneska snad lidi už i na chatách maj elektriku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 ja mluvim treba o kempu byl jsem v jednom takovym kde byly 2 zasuvky na kemp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Jasně jasně, záleží jak moc se to dotyčnému vyplatí. Pokud bych byl jeden týden v každém měsíci na kempu kde nejsou zásuvky, tak ok, ale jinak bych to nevyužil :) bez elektriky jsem max. 5 dní v roce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Hmmm...je to jen krajní řešení.Radši si kupte tu novou baterii od SONY na podzim.Já už ji mám a vydrží slušně dlouho.(asi 8-10 hodin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Hmmm...je to jen krajní řešení.Radši si kupte tu novou baterii od SONY na podzim.Já už ji mám a vydrží slušně dlouho.(asi 8-10 hodin) a kdes ji koupil? na playcentru? kdyz vyjde na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 ty jo premyslim o koupi teto vecicky: http://www.gamestation.cz/sony-psp.asp?idzbozi=1599 sice doba nabijeni 4 hodiny !!! ale kdyz jsem nekde kde neni elektrika tak se mi alespon tak nevybyje baterka co na to rikate ??? a ma s tim nekdo nejake zkusenosti ?? heh pise se tam ze doba nabijeni je cca 4 hodiny..= v cervencovim pocasi hodina a pul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 To taky není nic moc, když si uvědomíte, že je tam baterie jen 1800mAh, což je jen polovina té PSP baterie. Z toho plyne, že se to bude nabíjet častěji, než by se s tím dalo hrát. Navíc to určitě funguje spíš jako zdroj pro napájení/dobíjení PSP, Takže pro úplné nabití PSPbaterie budeš potřebovat 2x4 hodiny a více, protože musíš počítat i s nějakými ztrátami. Podle mně jsou to jednoznačně vyhozené peníze. Pokud si to ale chceš i přesto koupit, pak já ti bránit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 To taky není nic moc, když si uvědomíte, že je tam baterie jen 1800mAh, což je jen polovina té PSP baterie. Z toho plyne, že se to bude nabíjet častěji, než by se s tím dalo hrát. Navíc to určitě funguje spíš jako zdroj pro napájení/dobíjení PSP, Takže pro úplné nabití PSPbaterie budeš potřebovat 2x4 hodiny a více, protože musíš počítat i s nějakými ztrátami. Podle mně jsou to jednoznačně vyhozené peníze. Pokud si to ale chceš i přesto koupit, pak já ti bránit nebudu. Ja si myslim ze to bude mit stejny ucel jak nabijeni zapleho PSP... skoro zadne nabijeni jen to z toho bere stavu na hrani tak na to bylo podle me 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Kdykoliv připojíš nějaký zdroj energie na jiné kontakty, než ty pro baterii, začne se PSP automaticky nabíjet. Jediné řešení,jak tomu zabrámit je, že před připojením tohoto "zázraku" vytáhneš baterii. I tak se mi ale zdá být za tu cenu 1800 mAh hodně málo. Nestíhalo by se to dobíjet a navíc hraní venku, za slunečného dne je nemožné na čemkoli. Takže vlastně opravdu vyhozené peníze. Btw, Ta baterie, co je uvnitř toho nesmyslu, by to taky měla velmi brzy za sebou, protože by se strašně přehřívala, což jak vím z RC modelů, ji nenávratně ničí. A že je to rychlý proces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.