Marcuss Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Zdravim,chtel jsem se zeptat,jestli mate nekdo naky zkusenosti s CZshare,chci si predplatit data SMSkou,jen se bojim,at mi to nesezere naky penize nez tam pisou,pls,jestli uz nekdo to zkousel,napiste,dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 teď to radši nekupuj...asi přesouvaj server a nejde teď stahovat..alespoˇň některý soubory ;).....ale jinak czshare u mě vždy OK s SMS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 jj f poho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Takze kdyz si to koupim,tak vse bude ok.nesezerou mi penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 jasný nebuď tak opatrnej nebo buď ale vžyť vidíš že je tu dost linků na czshare takže si z toho odvoď že to je dobrej servr.zasebe můžu říct že jsem s czshare velmi spokojen ale jen mi štve jak to pořád vypadáá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 jasný nebuď tak opatrnej nebo buď ale vžyť vidíš že je tu dost linků na czshare takže si z toho odvoď že to je dobrej servr.zasebe můžu říct že jsem s czshare velmi spokojen ale jen mi štve jak to pořád vypadáá Jasny,uz jsem to poslal a ted vesele stahuju,diky vsem,opatrnost na prvnim miste,uz me takhle parkrat okradli:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcuss
Zdravim,chtel jsem se zeptat,jestli mate nekdo naky zkusenosti s CZshare,chci si predplatit data SMSkou,jen se bojim,at mi to nesezere naky penize nez tam pisou,pls,jestli uz nekdo to zkousel,napiste,dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts