Marcuss Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 Zdravim,chtel jsem se zeptat,jestli mate nekdo naky zkusenosti s CZshare,chci si predplatit data SMSkou,jen se bojim,at mi to nesezere naky penize nez tam pisou,pls,jestli uz nekdo to zkousel,napiste,dik
0 tekken90 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 teď to radši nekupuj...asi přesouvaj server a nejde teď stahovat..alespoˇň některý soubory ;).....ale jinak czshare u mě vždy OK s SMS
0 Marcuss Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 Takze kdyz si to koupim,tak vse bude ok.nesezerou mi penize.
0 rada Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 jasný nebuď tak opatrnej nebo buď ale vžyť vidíš že je tu dost linků na czshare takže si z toho odvoď že to je dobrej servr.zasebe můžu říct že jsem s czshare velmi spokojen ale jen mi štve jak to pořád vypadáá
0 Marcuss Odesláno Září 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 jasný nebuď tak opatrnej nebo buď ale vžyť vidíš že je tu dost linků na czshare takže si z toho odvoď že to je dobrej servr.zasebe můžu říct že jsem s czshare velmi spokojen ale jen mi štve jak to pořád vypadáá Jasny,uz jsem to poslal a ted vesele stahuju,diky vsem,opatrnost na prvnim miste,uz me takhle parkrat okradli:?
Otázka
Marcuss
Zdravim,chtel jsem se zeptat,jestli mate nekdo naky zkusenosti s CZshare,chci si predplatit data SMSkou,jen se bojim,at mi to nesezere naky penize nez tam pisou,pls,jestli uz nekdo to zkousel,napiste,dik
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts