Bukin23 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Potřebuju poradit,mám tu ex.HDD 320GB formát FAT32,na PC se normálně ukáže,ale když ho připojim k PS3 (40GB verze),tak nic. Dioda na HDD sice svítí,jako že je připojenej,ale neukáže se.Pooomooooooc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Třeba pod ikonou filmy se ti ukáže jako připojenej,ale nezobrazí obsah. Tak dej trojůhelník a pak view all. Pak ti najede obsah disku.(filmy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bukin23 Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 to by musel dát trojuhelnik a pak display all,aby se me to ukázalo ;) ale to by se mi tam musela ukázat aspoň ta ikona že je k tomu připojený nějaký zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bukin23
Potřebuju poradit,mám tu ex.HDD 320GB formát FAT32,na PC se normálně ukáže,ale když ho připojim k PS3 (40GB verze),tak nic. Dioda na HDD sice svítí,jako že je připojenej,ale neukáže se.Pooomooooooc :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.