Bukin23 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 Potřebuju poradit,mám tu ex.HDD 320GB formát FAT32,na PC se normálně ukáže,ale když ho připojim k PS3 (40GB verze),tak nic. Dioda na HDD sice svítí,jako že je připojenej,ale neukáže se.Pooomooooooc :bash: Citovat
0 pbl.prochy Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 Třeba pod ikonou filmy se ti ukáže jako připojenej,ale nezobrazí obsah. Tak dej trojůhelník a pak view all. Pak ti najede obsah disku.(filmy) Citovat
0 Bukin23 Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 to by musel dát trojuhelnik a pak display all,aby se me to ukázalo ;) ale to by se mi tam musela ukázat aspoň ta ikona že je k tomu připojený nějaký zařízení Citovat
Otázka
Bukin23
Potřebuju poradit,mám tu ex.HDD 320GB formát FAT32,na PC se normálně ukáže,ale když ho připojim k PS3 (40GB verze),tak nic. Dioda na HDD sice svítí,jako že je připojenej,ale neukáže se.Pooomooooooc :bash:
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.