Petr2b Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ahoj, slysel jsem ze u Iphonu 3gs jde zjistit jestli tel. byl nekdy v kontaktu s vodou, udajne se neco zabarvi, premyslim o koupi iphonu 3gs poradte na co si mam davat pozor abych nenaletel, dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 nevim jak i iphonu ale u drtivé většiny telefonů bejvá malej kousek bílýho papíru nalepenej na baterie nebo pod baterii a po styku s vodou zčervená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 jj u iphone to je v jacku,ale z fotek to nepoznáš,jedině,že bys ho rozebral,proč v jacku? protože když ho dáš dovody,tak do něho nateče nejprve,jinde se to nemá kde dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Jeste je to u iphone taky pod datovym konektorem...pro ty koho by to zajimalo....kdyz se vhodne podivas pod urcitym uhlem, jde tam videt takovy otvurek a v nem bily kousek toho papirku citliveho na vlhkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 ja jsem utopil iPhone, a zčervenal jen ten v jacku, jinak jsou i na zakladni desce ale ty byly netknuté ikdyž zakladka byla promočena...takže ono to nejde uplně na 100% poznat jestli byl utopeny, a navic v tom jacku to jde lehce vyměnit za nějaky obyčejny kus papíru, je tam nalepeny jen kouskem lepici pasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Petr2b
Ahoj, slysel jsem ze u Iphonu 3gs jde zjistit jestli tel. byl nekdy v kontaktu s vodou, udajne se neco zabarvi, premyslim o koupi iphonu 3gs poradte na co si mam davat pozor abych nenaletel, dekuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.