Petr2b Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Ahoj, slysel jsem ze u Iphonu 3gs jde zjistit jestli tel. byl nekdy v kontaktu s vodou, udajne se neco zabarvi, premyslim o koupi iphonu 3gs poradte na co si mam davat pozor abych nenaletel, dekuji. Citovat
0 Raczek Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 nevim jak i iphonu ale u drtivé většiny telefonů bejvá malej kousek bílýho papíru nalepenej na baterie nebo pod baterii a po styku s vodou zčervená Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 jj u iphone to je v jacku,ale z fotek to nepoznáš,jedině,že bys ho rozebral,proč v jacku? protože když ho dáš dovody,tak do něho nateče nejprve,jinde se to nemá kde dostat Citovat
0 boyjmn Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2011 Jeste je to u iphone taky pod datovym konektorem...pro ty koho by to zajimalo....kdyz se vhodne podivas pod urcitym uhlem, jde tam videt takovy otvurek a v nem bily kousek toho papirku citliveho na vlhkost. Citovat
0 jura555 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2011 ja jsem utopil iPhone, a zčervenal jen ten v jacku, jinak jsou i na zakladni desce ale ty byly netknuté ikdyž zakladka byla promočena...takže ono to nejde uplně na 100% poznat jestli byl utopeny, a navic v tom jacku to jde lehce vyměnit za nějaky obyčejny kus papíru, je tam nalepeny jen kouskem lepici pasky Citovat
Otázka
Petr2b
Ahoj, slysel jsem ze u Iphonu 3gs jde zjistit jestli tel. byl nekdy v kontaktu s vodou, udajne se neco zabarvi, premyslim o koupi iphonu 3gs poradte na co si mam davat pozor abych nenaletel, dekuji.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.