Berbi Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Kluci nehadejte se...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ted se tu zrovna nehádaj :D Tohle je normální diskuze, ale bůh ví co s toho bude zejtra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Opet k homefront : Zraje jako vÍno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ze bych si po dlouhe dobe zawarezil? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Pobezi mi Call Of Duty Black Ops a jine starsi hry kdyz dam update na ten nejnovejsi dash ? Mam LiteOn FW-1.5 s predposlednim dashem kvuli Bulletstormu. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond, není nutno, hra vyjde už za 7 dní tak si pokud to nechceš ihned tak snad počkáš :) Consolero, na to si založ vlastní topic :) Sem to necpi, tohle je diskuze o homefrontu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond, není nutno, hra vyjde už za 7 dní tak si pokud to nechceš ihned tak snad počkáš :)Consolero, na to si založ vlastní topic :) Sem to necpi, tohle je diskuze o homefrontu... Jenze me se zrovna za tuhle hru nechce platit.....nic pro ti tobe, ale me uz rodici hry nekupuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ze bych si po dlouhe dobe zawarezil? :) Je to hodne dobry,a pokud se me ptate jestli je to lepsi nez COD BO , tak jednoznačně...je to uplně o něčem jinym.V cod jsem si rikal,jo fajn,tohle vypada hezky,ale uz to tu bylo,...hmm pekny,ale to tu taky bylo...tady jsem se do toho fakt ponoril mno a je to fajn...Mno a jak hodne tvurci odkazovali Homefront spise k Half live nez cod,tak souhlasim,sice hodne z dalky ale ten feeling tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 máte někdo linky na share rapid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 máte někdo linky na share rapid? Male OT...funguje ti ucet na share-rapidu? Me to ted vyjebava s nejakou aktualizaci a nejde se mi prihlasit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmonde mě rodiče hry nekupují, já si doma pomáhám domácí prací a sem tam mi i rodiče něco daj (peníze) - zase OT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmonde mě rodiče hry nekupují, já si doma pomáhám domácí prací a sem tam mi i rodiče něco daj (peníze) - zase OT :D Jo to byli casy kdy jsem umyl nadobi a rodice my dali litr at jsi jdu neco pekneho koupit... uz to fakt prehanime (chci jit konecne dohrat halo na legendary a furt tady s tebou spamujui :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond: jj jede to vpohodě, máš normálně koupený kredit? nebo paušál.. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak to hezky ukončíme tím že tě skalmu a to tak že to co si právě napsal není vůbec pravda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond: jj jede to vpohodě, máš normálně koupený kredit? nebo paušál.. ?? Kredit, ale v RSdownloaderu mi ted nejde prihlasit se :( Tak to hezky ukončíme tím že tě skalmu a to tak že to co si právě napsal není vůbec pravda :) To by me zajimalo jak si ten vyse napsany prispevek jinak vylozit :) Doufam ze me moderatori nezabanujou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Kredit, ale v RSdownloaderu mi ted nejde prihlasit se :( tak to ti neporadím, ten já nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 tak to ti neporadím, ten já nepoužívám No me to neprihlasi ani na stranky share-rapidu, chtelo to po me nejaky aktivacni kod, ktery jsem nekde v mailu vystoural ale stejne me to poslalo dom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 no mě to nedávno taky blblo, ale žádnou aktivaci přes email po mě nechtěli, třebas to za pár dnů přejde, nebo se obrať na zákaznickou podporu, jestli ji máš někde v emailu vypsanou.. nicka, huš fičím, tak zduř a ty též val, halo čeká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond, není nutno, hra vyjde už za 7 dní tak si pokud to nechceš ihned tak snad počkáš :)Consolero, na to si založ vlastní topic :) Sem to necpi, tohle je diskuze o homefrontu... Ty pakousi, jasne se ptam u tehle hry jestli mi pak pujdou ostatni gamesy, ty natvrdlo ! A neptam se tebe, ale tech co maji rozum a treba maji odzkouseno jak pak na novem dashi jedou old games. Nelezu sem jak vygum kazdej den jak ty! Tak repete, nevi nekdo jestli s poslednim dashem je nejaky problem s hranim starsich palenek na LiteOn s FW v1.5 ? Predem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Pakousi? Omg přemejšlej kdyby si zmínil že myslíš tuhle hru tak jo ale ty si tam nic nezmínil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 A to jako Homefront topic ve hrach je co :D:D:D WTFH hele proste polopate potrebuju vedet jestli kdyz dam update toho new dashe kvuuuuuuuuuuli tyhle hre, tak zda mi pojedou stary palenky ala Black Ops atd....Do you understand? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 a fofr uz mam roztocenou palirnu s prazdnym +skem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Pakousi? Omg přemejšlej kdyby si zmínil že myslíš tuhle hru tak jo ale ty si tam nic nezmínil! Sry za OT, ale nemá se vůbec smysl hádat, nicméně Desmond měl v něčem pravdu, chováš se jak děcko a furt se dohaduješ, máš kramy nebo co že tu furt píšeš jak maniak... čekám až zase napíšeš něco velmi inteligentního .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Hele, necpi se do věci cizejch ty rejpale, jsi mi úplně u p*dele ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Hele, necpi se do věci cizejch ty rejpale, jsi mi úplně u p*dele ! Jojo něco takové jsem čekal, dík moc že jsi mě utvrdil v názoru na tebe, nemám nic proti tvému věku nebo tak něco (dítě :lol:) ale v tom jak se chováš (dítě :lol:) ... ještě jednou se omlouvám za OT Ps: DeSmonde, já mít tvůj odhad na lidi tak už vládnu světu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.