Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Čau,

vzhledem k tomu bordelu, který Sony vyvolává kolem CFW a prolomení konzole celkově jsem se rozhod vrátit se k OFW. Používal jsem Geohota, Waninkoko i Kmeaw, ale ani na vteřinu neměla konzole od doby, co na ní CFW běžel, přístup k netu. Potřeboval bych kompletně očistit záznamy o instalaci CFW a o spouštění aplikací od PSN her až po backup managery a předpokládám, že obnovení továrního nastavení a formát hdd tyhle záznamy nesmaže. Prostě potřebuju komplet čistej štít. Vim, že jsou aplikace jako WipeHistory, ale pokud jsem to dobře pochpil, maže jenom část.

Nemá někdo nějákej návod? Nebo ví někdo, co všechno by mělo jít pryč? Sony sice píše, že nedá ban, když neofi sw okamžitě smažu, ale jsou to podrazáci, žejo. Nerad bych ještě dostal ban za to, že jsem si zlegalizoval systém.

když mám na hdd hry a dám v settings "Quick format", stačí to na to, aby to Sony přes PSn nezjistila? "Full format" totiž vypadá, že by mě moh přežít.

Díky moc za odpovědi.

Hawkie:bash:

Odesláno

Jak to tady čtu tak některé odpovědi jsou fakt inteligentní! Spíš k smíchu!!!! Od toho FORUM je aby si lidi pomohli. Pokud se chceš zbavit CFW děláš jen dobře! Mnoho lidí si neuvědomuje jaké to bude mít důsledky to že hry stahujeme. Nejhorší věc která se může stát že softwerové firmy které tyto hry tvoří žačnou rušit a nevydávat hry a projekty na PS3 z důvodů že na tom tolik nevidělají (tak uz to dopadlo u PSP) ale podle mě SONY hodně lidem znepříjemní CFW nejnovější verzí OFW 4.00 a doufám že majitelé CFW už si ty nejnovějsí hry nezahrají bez toho aniž by nezaktualizovali.

Jinak k tomu OFW. Ono stačí dát QICK FORMAT - Smažeš hlavičku v HDD. Všechny data v PS3 zůstanou ale budou nečitelné a nové data co na HDD uložíš tak ty přepísou ty staré. ( pokud to uděláš tímto způsobem tak pokud ten HDD připojíš k PC tak se dá obsah znova rozlouskat).

Pokud to smažes FULL FORMAT (úplně) - Smažes HDD tak že každý sektor na disku se přepíše zvlášt. ( trvá to dlouho ale na disku nebudou naprosto žádné informace).

Dej Full Formát a pak to zaktualizuj na nejnovější OFW.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu