Pit-Bull Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Zdar chtěl bych se zeptat jestli se tato hra dá hrát přes infrastrukture (jestli na to jsou ještě nějaký servery) a jestli na tom někdo hraje xD já jsem dřív zkoušel několik verzí ale žádná mi nešla (jedna jenom nějakej singeplayerovej tutoriál) takže pls link kdyžtak na nějakou verzí která půjde přes infr. a když už to nejde tak nějakej tip na nějakou hru přes infrastrukture na žánru nezáleží (za rpg budu rád :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Tak dobra mulitplayerova hra ktoru hra vela ludi je Resistance:Retribution a potom niesom si isty ci ide aj cez infrastructure ale je Monster Hunter ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 RR hraje dost lidi?? no nevim strilecka neni asi moc dobry napad :D ale diky a MH neni spatna hra ale myslim ze jde jen pred ad-hoc :( EDIT: Dead Head Fred no to je teda lol hra xD jinak z tou Tibiou je co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 MH neni spatna hra ale myslim ze jde jen pred ad-hoc Co blázníš? :cheesygrin: MH se dá hrát sólo... Dohrál jsem to sám do HR9 a to jsem noob...:) (sry za offtopic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 lol to je asi jasný že jde solo ale mi se tu bavíme o infrastrukture.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 kdy ma vyjit MFP 3rd v usa/eur regioně? a je lepší než united?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 On myslel MHP 3rd - Monster Hunter Portable 3rd akurat ze sa pomili a napisal miesto H - F ;) A to ma vyjst tusim teraz niekedy v Marci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.